Hétvégén a Gyerek Szigetre települ a Magyar Turizmus Zrt.

Az elmúlt  három hétvégén vidám gyerekzsivajtól volt hangos a Gyerek Sziget, amely a  harmadik hétvégén – gondos és szorgalmas munkáskezek jóvoltából – végre  visszaköltözhetett szokásos helyszínére, a Hajógyári szigetre. Június 29-én és  30-án a gyerekek és szüleik még egyszer, idén utolsó alkalommal birtokba vehetik  a játékokat, izgalmas programokon vehetnek részt, jobbnál jobb előadásokat  nézhetnek-hallgathatnak, próbára tehetik bátorságukat és kielégíthetik  kíváncsiságukat.

gyerek szigetAz  óriáscsúszdák mögötti réten, a piros pöttyös kalózhajó szomszédságában, Kukutyin  mesebeli falujában várja a gyerekeket a Magyar Turizmus Zrt. sátra, ahol ezen a  hétvégén minden az erdőkről, a természetről szól majd.

A gyerekek  játékos formában ismerhetik meg erdeink élővilágát, kisvasutas, állatos  memóriajátékkal, kirakóval vagy épp diólabirintussal tehetik próbára tudásukat  és ügyességüket, miközben szüleik kényelmes babzsákfotelekben lapozgathatják az  ingyenes turisztikai kiadványokat, és akár az egész család belföldi nyaralását  megtervezhetik. Jókedvvel, játékokkal, apró ajándékokkal és sok hasznos  információval várják a családokat ezen a hétvégén is a Gyerek  Szigeten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*