Hét keresztapja lesz Sipos Tomi gyermekének!

Hamarosan megszületik Sipos Tomi első gyermeke. Az énekes már izgatottan készül a kicsi érkezésére, sőt az Irigy Hónaljmirigy tagjai is nagyon várják már a legújabb mirigy babát. A srácok különleges és nagyon hasznos ajándékkal lepték meg Tomit, pontosabban születendő gyermekét.

 

Sipos Peti nem mindennapi meglepetést eszelt ki öccsének. Az IHM fontembere a zenekar többi tagjával közösen a sejtbankból választott ajándékot Tominak.

„Arra gondoltam, hogy ezúttal nem szokványos ajándékkal lepjük meg Tomit. Sokat hallottam már az őssejt levételről, hogy milyen hasznos dolog. Sajnos, amikor az én gyermekeim születtek, még nem volt erre lehetőség. Remélem soha nem lesz rá szükség, de ez a kis beavatkozás később akár életet is menthet. Ezért úgy döntöttünk, összefogunk a srácokkal és ezt ajándékozzuk nekik, így „hét keresztapja” lesz a kis jövevénynek” – magyarázta Sipos Peti, aki azt is hozzátette, természetesen a tejfakasztóra hagyományos módon, amolyan mirigyesen készülnek.

„Nagyon örültem és meglepett, hogy ilyen hasznos ajándékkal leptek meg a srácok, Linda is nagyon meghatódott, amikor meghallotta, mit kaptunk. Remélem, nem kerül rá sor, hogy segítségül kelljen hívni a levett őssejtet, de ha most nem gondolkozunk előre, és később bármi baja esne a gyermekemnek, soha nem bocsájtanám meg magamnak, hogy nem éltünk a lehetőséggel”. – tette hozzá Tomi.

Ugyan igazi babaváró lázban ég a zenekar, mégsem feledkeznek meg az év végi nagykoncertekről, amelyekre már gőzerővel készülnek. Idén decemberben Nyíregyházán, Debrecenben és Miskolcon forgatja fel a várost a nyolc kan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*