Hatodszor is Glamour Women of the Year

Hatodik alkalommal találnak gazdára jövő márciusban a GLAMOUR magazin Women of the Year díjai. A magazin ezúttal is az olvasókat buzdítja szavazásra, hogy kiderüljön, ki lesz az év divattervezője, modellje, színésznője és énekesnője. A gálán most először a legnépszerűbb blogger hölgyeket is elismerik majd, de az erősebbik nem képviselőit is díjazza a lap.

Az elmúlt években hazánkban is hagyományt teremtett a GLAMOUR magazin Women of the Year díjátadó gálájával, amely jövőre ismét a legtehetségesebb és legsikeresebb hölgyeket ismeri el. A márciusi, több tucatnyi sztárt felvonultató exkluzív díjátadón kiderül, kik 2014 legjobbjai.

Az énekesnők mezőnyében több, a korábbi években már díjazott tehetség ismét bekerült a legjobbak közé, így megvan az esélye a duplázásra Tóth Gabinak, Muri Enikőnek és Rúzsa Magdinak is.

„Hatalmas megtiszteltetésnek és elismerésnek élem meg, hogy ismét jelölt lehetek a Women of the Year- en. Kicsit olyan ez, mint amikor megveregetik az ember vállát a sok munkájáért. Rengeteget dolgoztam az utóbbi időben és építgettem az álmaimat, és örülök, hogy ez másnak is feltűnt. Már a jelölés ténye is fantasztikus, köszönöm” – mondta Magdi, aki Gabi és Enikő mellett Radics Gigivel és Tolvai Renivel száll versenybe.

A legjobb modellek kategóriájában Gál Franciskára, Nagy Andyra, Kondás Katára, Szepesi Melindára és Varga Grétára voksolhatnak az olvasók, míg a divattervezők között Szegedi Kata, Anda Emília, Tomcsányi Dóra Imogen és az Iner tervezőpárosa esélyes. A legjobb színésznők között Peller Anna, Osvárt Andrea, Bordán Lili, Vágó Zsuzsi és Ullmann Mónika örülhet a jelölésnek.

„Fantasztikus érzés, hogy én is helyet kaptam a Women of the Year mezőnyében. Úgy gondolom, hogy ezt a figyelmet a Jóban Rosszban sorozatnak köszönhetem, ami külön öröm, mert úgy érzem, ezzel a sokszor negatívan megítélt műfaj és az abban teljesített munka is elismerést kap” – árulta el Ullmann Mónika, aki két éve dolgozik a napi sorozattal, e mellett pedig Miskolcon játszik. – „Természetesen figyelem a kolléganők munkásságát is, szerintem sokat lehet tanulni egymástól” – tette hozzá a színésznő.

Idén először a legjobb blogger hölgyek is esélyesek a Women of the Year díjára. Szavazni Gergely Juditra (Plus Size Life), Gerenda Ingridre (F­*ck Yeah Pretty Nails), Farkas Líviára (Urban Eve), Szigeti Emesére és Erdei Pannira (Style and Blog), valamint Rajnai Rebekára (Larinne) lehet.

Az erősebbik nemet idén is egy extra kategóriában díjazza a GLAMOUR. A legsármosabb férfi címére Vastag Csaba, Baronits Gábor, Lengyel Tamás, Éder Krisztián és Kállay Saunders András esélyes.

A hat kategória harminc jelöltjére december 18-tól lehet szavazni a www.glamouronline.hu oldalon.

GLAMOUR Women of the Year 2014

 

A legjobb divattervező:

Anda Emília

Imogen (Bajcsai Viktória)

Iner (Gyöngyösi Renáta és Zarándy Dóra)

Szegedi Kata

Tomcsányi Dóra

A legjobb modell:

Gál Franciska

Kondás Kata

Nagy Andy

Szepesi Melinda

Varga Gréta

A legjobb színésznő:

Bordán Lili

Osvárt Andrea

Peller Anna

Ullmann Mónika

Vágó Zsuzsi

A legjobb énekesnő:

Muri Enikő

Radics Gigi

Rúzsa Magdi

Tolvai Reni

Tóth Gabi

A legjobb blogger:

Farkas Lívia (Urban Eve)

Gergely Judit (Plus Size Life)

Gerenda Ingrid (F­*ck Yeah Pretty Nails)

Rajnai Rebeka (Larinne)

Szigeti Emese és Erdei Panni (Style and Blog)

A legsármosabb férfi:

Baronits Gábor

Éder Krisztián

Kállay Saunders András

Lengyel Tamás

Vastag Csaba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*