Hatalmas megtiszteltetés: Keszthelyi Vivient meghívták az Osztrák Suzuki Kupa versenyére

Keszthelyi Vivien, az OXXO Energy Motorsport ifjú hölgy autóversenyzője rendkívüli meghívásnak tesz eleget szeptember 27-28-án Spielbergben, ahol az A1 Ringen egyedüli külföldi pilótaként áll majd rajthoz az Osztrák Suzuki Kupában.

A sorozat szervezője, Martin Zellhofer és fia Christoph Zellhofer személyesen hívta meg erre a fordulóra a mindössze 13 éves Vivient, mégpedig azután, hogy a fiatal lány a Slovakia Ringen – hat hetes sérülés után – pályarekordot futott, és már az első versenyén dobogó 2. fokán  végzett a férfiak között.

Az Osztrák Suzuki Kupában nem vesznek részt külföldi pilóták, csak Vivi lesz az egyedüli nem hazai induló. Hatalmas megtiszteltetés ez az ifjú tehetségnek, hiszen azért hívták meg a versenyre, hogy bemutassák őt az osztrák  közönségnek, az Ausztriai – immáron Forma1-nek is helyt adó A1 Ringen.

Vivi nagyon várja már az újabb kihívást, ahol nem csak saját tudását kell megmutatnia, hanem egyedül fogja képviselni hazáját külföldi versenyen, ahol már egy kicsit – az osztrák szabályoknak megfelelően átépített autóval áll rajthoz.