Halálos baleset történt Alcsútdoboz külterületén- MEGHALT Váradi András, az Együtt-PM alcsútdobozi polgármesterjelöltje

A 8106-os számú úton, Alcsútdoboz határában egy személygépkocsi elgázolt egy 50 éves férfit. A férfi a kórházba szállítást követően elhunyt – közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szombat éjszaka a police.hu-n. A hvg.hu kérdésére az Együtt bicskei listavezetője megerősítette az MTI információját, hogy az áldozat Váradi András, az Együtt-PM alcsútdobozi polgármesterjelöltje.

    A rendőrségi közlemény szerint az autó osztrák rendszámú volt, és egy 84 éves osztrák-magyar kettős állampolgárságú férfi vezette. A gázolás szombat este nyolc órakor történt.
    Az MTI információi szerint az elhunyt Váradi András, az Együtt-PM alcsútdobozi polgármester- és képviselőjelöltje.
    Horváth Sándor, az Együtt bicskei listavezetője a hvg.hu-val közölte: beszélt Váradi András feleségével, aki azt mondta, hogy a férfi saját autójával járt bent Alcsútdobozon választási plakátokat ragasztani. Váradi András hazafelé tartott Göböljárásra, amikor a félúton lévő golfpálya közelében lecsúszott a létra az autójáról, ezért megállt, hogy visszamenjen érte, és ekkor gázolta el a külföldi rendszámú autó. Horváth Sándor a portálnak többször hangsúlyozta, hogy nem szándékosan ütötték el Váradi Andrást és nem cserbenhagyásos esetről van szó.

Forrás:MTI