Hacktion Újratöltve

Folytatódik az M1 bűnügyi sorozata, a Hacktion. Hétfő esténként újra szoríthatunk a Kiemelt Ügyek Osztályának, hogy kézre kerítsék a rossz fiúkat.

A Hacktion ötödik évadában a nyomozócsapat egy csinos bizonyíték-szakértővel, Hollósi Alexával (Borbély Alexandra) bővül majd, aki a férfiak körében kicsit felkavarja a kedélyeket… Szondi (Anger Zsolt) számára nem lesz könnyebb az élet: miután megtudja, hogy ha nem vigyáz egészségére, még az alkalmasságin se jut át, diétázni kezd, így a zsíros hamburgereket felváltja a búzafűlé és a répaturmix. Fontos szerepet kap még Szondi és Emma (Holecskó Orsolya) érdekes viszonya, valamint Kornél (Klem Viktor) és Petra (Erdélyi Tímea) kapcsolatának alakulása is. Szondi újra Hajnal (Gáspár Sándor) tábornok felé tartozik majd elszámolással. Az immár ötödik évadába érkezett Hacktion izgalmas, fordulatos új történeteit továbbra is garantáltan humoros és akciódús pillanatok színesítik.

A szeptember 30-ai tartalomból: Kornél felfüggesztése után egy ködös nyom különös helyszínre vezeti a csapatot: egy tuning műhelybe, ahol Szondinak egy eltűnt Suyota Perfecto ügyében kell eljárnia. Vajon hogyan kapcsolódik mindez Kornélhoz? Van egyáltalán remény a fiú tisztázására?

Az első részben Kalocsai Zsuzsa operett primadonna kiváló szereplése is színesíti a sorozatot.

Hacktion Újratöltve Hétfő esténként 20:20-kor az M1-en

 Munkaügyek

 A Munkaügyi, Munka- és Űrbiztonsági Hivatalban idén sem áll meg az élet. Tamás ugyan Brüsszelbe távozik, és helyette új vezető érkezik Ond személyében, de továbbra is a hivatalban marad a nyugdíjazását váró Elvira – amihez ezúton is gratulálunk  -, a mindig beteges János, a saját nevét is rosszul ejtő Róbert, a biztonsági őrök gyöngye, Imre, a munka- és egyéb szenvedélyes Karesz, a frusztrált szingli, Katalin, a recepciót kakadufészekké varázsoló Timi, no és Albert, aki nem iszik, nem dohányzik, nem iszik.

1.       rész október 3.: Fogadj örökbe!

János békés természet, de ha egyszer dühbe gurul, senki sem állíthatja meg. Így történik, hogy porig rombol egy vakvezető kutyákat kiképző telepet. A kínos incidens után a hivatal dolgozói nem győzik bizonygatni, hogy ők egy állatbarát iroda. A legkézenfekvőbb megoldásnak az állatkerti örökbefogadás tűnik, hiszen állatot sem kell elhozni, és a közvélemény is megnyugszik. De Timi szervezőkészségének köszönhetően egy igen ritka és veszélyes állat szabadul az irodaházra…

Lengyel Tamás a Kossuthkifli főszerepéért hagyja ott a Munkaügyeket

Az M1-en október 3-ától folytatódó Munkaügyek című IrReality Show új epizódjainak forgatása nemrég fejeződött csak be, ám Lengyel Tamás – aki a hihetetlenül népszerűvé vált sorozatban kormánybiztost alakít – már jóval korábban végzett a forgatásokat, hiszen csupán az első négy részben lesz látható.

–       Választás elé állított az élet és én a Fehér Béla regénye alapján készülő Kossuthkifli című kalandfilm főszerepét választottam – árulta el Lengyel Tamás színész. – Nagyon régen forgattak kosztümös kalandfilmet Magyarországon, ilyen lehetőség szerintem csak ezer évben egyszer adódik. Az 1848-49-es szabadságharc alatt játszódó regényből készülő hatrészes sorozatot Rudolf Péter rendezi és több mint 100 remek színésztársam játszik benne.

Lengyel Tamás a 2014 őszén – szintén az M1-en – képernyőre kerülő Kossuthkifli című kalandfilmben olyan kollégákkal játszhat, akikkel eddig még soha nem volt alkalma. – Ilyen például Nagy-Kálózy Eszter, Básti Juli, Kálloy Molnár Péter, Szarvas József, Haumann Péter, Fenyő Iván vagy Szabó Győző – sorolja Lengyel. – A forgatókönyv szövege valóban nem egyszerű, de talán ez volt a kisebbik gond. Volt, hogy 41 fokos hőségben forgattunk, ami emberpróbáló, hiszen korabeli ruhákban játsszuk a szerepeket, de azt hiszem, a stábnak sem volt sokkal könnyebb dolga a hőségben. Természetesen sajnálom, hogy a Munkaügyeket ott kell hagynom, mert bár közhelynek tűnik, amit mondok, remek csapat kovácsolódott össze az évek alatt. A forgatások nagyon jó hangulatúak voltak, hiszen a forgatókönyvben megírt szituációk is kellően viccesek, a kollégákról nem is beszélve. Az én gyengém Mucsi Zoltán volt, ha vele játszottam egy jelenetben, nagyon nehéz volt kibírni nevetés nélkül. A Munkaügyekből hivatalosan egy utazás miatt távozom majd, így a jövőben még bármi megtörténhet… – fűzte hozzá sejtelmesen a színész.

 Munkaügyek Csütörtök esténként 21:20-kor az M1-en

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*