Gwyneth Paltrow nélkül is dübörög a Coldplay gépezete

coldplayA People magazin által 2013-ban a világ legvonzóbb nőjének kikiáltott Gwyneth Paltrow játszotta már a Vasember szívszerelmét is, az életben azonban nincs ilyen szerencséje a színésznőnek. Chris Martinnal, a Coldplay frontemberével ugyanis zátonyra futott a kapcsolata. A zenekarnak azonban így is megy, legújabb daluk, a Magic tarol a zenei listákon, ezen héten a Class40-en is debütált a sláger. Tiesto eközben a harmadik helyet ostromolja a leghallgatottabb rádió slágerlistáján, amelyen a vezetést John Newman vette át.

Több mint 10 év házasság után vált el Chris Martin nejétől, a filmsztár Gwyneth Paltrow-tól, a Coldplay szekere azonban változatlanul fut tovább. A világszerte népszerű zenekar legújabb dala a Magic máris hatalmas siker, amelynek videoklipjében a frontember Chris egyszerre játssza a zsarnoki férjet és a megmentőt. Vajon a valóságban is emiatt ért véget az álompár kapcsolata? Ezt talán már sosem tudjuk meg, a Coldplay újdonsága azonban máris a 27. helyen debütált a Class40-en.

De hogy Chris Martin csapata felvétele legalább akkora menetelést csap-e majd, mint John Newman? A Losing Sleep ezen a héten már vezeti a Class FM slágerlistáját, a hallgatók egyszerűen odavannak az énekesért, aki ráadásul nyáron hazánkban is koncertet ad majd.

Tiesto újdonsága, a dögös lányokkal hódító Red Lights már az 5. helyen áll hazánk mérvadó listáján és az elkövetkező hetekben akár az első háromba is beküzdheti magát. A világ egyik legnépszerűbb DJ-je Avicii-hez hasonlóan nemrég kissé megrémítette rajongóit, egy kaliforniai fellépésén lett rosszul. A Red Lights szerencsére akár gyógyuláshoz is ajánlható, a pörgős dance sláger mindenkit táncra perdít!