Világhírű zenekar klipjében szerepel a Class FM

Sárga villamosok, bolondozás a turnébuszban, a legnagyobb európai fesztiválok és a Class FM – a napokban jelent meg a Kensington vadonatúj klipje, amely akár egy utifilmnek is beillene. A népszerű holland csapat nyári európai turnéján szinte mindig forgott a kamera: a srácok a legjobb pillanataikat örökítették meg, így azt is rögzítették, amikor a Class FM stúdiójában adtak exkluzív mini-koncertet és interjút.

 

A néhány napja debütált Done With It klipjében hangsúlyos szerepet kap a magyar főváros, a srácoknak szemmel láthatóan bejött a tömegközlekedés, a strandolás, és odavoltak a Lánchíd oroszlánjaiért. A csodálatos felvételek között a Class FM stúdiója is látható, ahol nem csak interjúzott augusztusban a zenekar, de rögtönzött, rendkívül jó hangulatú mini-koncertet is adtak. A Kensington tagjai szabadnapjukon vendégeskedtek a piacvezető rádióban, ahol Vágó Piros kérdéseire is örömmel válaszoltak.

A csapat tagjai elmesélték, hogy a magyar látogatások mindig emlékezetesek maradnak számukra. „A budapesti fellépések mindig a legjobb koncertélményeink közé tartoznak. Elképesztő bulikat nyomunk nálatok, a közönség teljesen felpörög, imádom!” – árulta el Eloi Youssef énekes. „Ez így igaz, minden idők Top3 koncertjében ott vannak a magyarországi bulik” – tette hozzá a Class40-ben.

„Teljesen őrült fickók, ezért lehetett rájuk számítani a bolondozásban is” – mesélte az interjú után Vágó Piros, aki azt is elmondta, hogy nem csak a zenészek személyisége fogta meg, de a dalaikért is odavan. „Nagyon jó zenét csinálnak a srácok, igazán fülbemászó dallamokkal. Ezzel betaláltak nálam, de a hallgatók is nagyon szeretik” – árulta el a Class Délután háziasszonya.

„Nagyon jól éreztük magunkat a Class FM-ben, reméljük, lesz még alkalmunk itt zenélni – bármikor szívesen visszajövünk” – mondták a srácok, akik örömmel töltöttek el egy délutánt hazánk leghallgatottabb rádiójában. A hangulat pedig olyannyira megragadta őket, hogy a nyár legjobb pillanatai közé sorolták a látogatást