Grillhősöket keres a SPAR országszerte!

A bulibárók, a sztárcelebek, az ügyletes rosszfiúk és a kabriós királyok ideje lejárt. Idén nyáron már azok a valódi menők, akik hajszárító nélkül csiholják a tüzet a grillezőben, nem füstölnek a szomszéd kertjébe és szuperfinom húsokkal gondoskodnak a kerti parti teljes élelmezéséről. Ők a grillhősök! Próbáld ki a nyár legújabb játékát Te is és nevezd barátodat a Grillhős versenybe!

SPAR_grillhos

Fénysebességgel gyújtja a parazsat, nem szárítja ki a húst, jól bírja, ha a vendégek belekotnyeleskednek, ráadásul köretben is bajnok – a rövid jellemzésről nagy valószínűséggel mindannyiunknak eszébe jut valaki a baráti társaságunkból. Na, ő biztosan a társaság kedvence. De nem csak az övék! A SPAR frissen elindított közösségi játékában végre mindannyian megköszönhetjük saját grillhőseinknek az önfeláldozást, és visszaadhatunk cserébe valamit a megannyi ízletes steakért és flekkenért.

Hőstörténet 3 lépésben

A játék egy ismerősünk nevezésével (persze, magunkat is jelölhetjük, ha mi húzzuk az igát a kerti partikon) és 3 támogató szavazat gyűjtésével kezdődik.  A második fordulóban a kampány szintet lép: ekkor a jelöltek már egy feltöltött kampányvideóval versenyezhetnek az ország grillhőse címért. A döntő pedig egy szabadtéri (grill)ügyességi verseny, szó szerint „izzasztó” feladatokkal. A teljesítmény értékelése után a SPAR zsűrije osztja ki a fődíjat.

Mindenki nyer vele

A verseny 600 ezer forint összdíjazású, melyből a jelölők és a jelöltek is részesülnek.  Az ajánlásokért ráadásul egyedi tervezésű gyufát és szintén egyedi tervezésű kötényeket is kaphatunk.

Ha eddig nem jött meg a kedvetek a nevezéshez, nézzétek meg ezt a videót:

https://www.youtube.com/watch?v=aMgb3dA8duc

 

Nevezni pedig augusztus 11-ig itt lehet: www.grillhos.hu