Golden Globe díjra jelölték Kerry Washingtont

A filmes világ már készül a jövő év eleji díjesőre, kihirdették a Golden Globe jelöltjeit. A legjobb színésznők között esélyes ezúttal Kerry Washington is, Olivia Pope megformálásáért. A közönség szeretete mellett töretlen a Botrány szakmai sikere is.

 

Január 12-én adják át a Golden Globe díjakat, amely a filmek mellett a televíziós sorozatokat is elismeri. Idén, a Botrány főszereplője, Kerry Washington is esélyes a legjobb színésznők között. Erős a mezőny, Olivia Pope megformálója mellett Julianna Margulies (A férjem védelmében), Tatiana Maslany (Orphan Black), Taylor Schilling (Orange is the new black) és Robin Wright (House of cards) van a legjobbak között.

„Nagyon köszönöm a sok gratulációt a Golden Globe jelölés kapcsán. Nagy megtiszteltetés nekem, hogy ilyen tehetséges hölgyek közé kerültem.” – írta a Twitteren a színésznő.

A múlt héten Kerry Washington a színészek céhének díjára, a SAG-ra is jelölték, a Time magazin pedig a legjobb tíz televíziós epizód közé választotta a Universal Channel műsorán jelenleg is futó Botrány második évadának egyik részét.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*