Gitározik gyermekének Mező Misi

Mező Misivel madarat lehetne fogatni, hiszen feleségével együtt második gyermeküket várják. A zenész nemcsak magánéletében, hanem karrierjében is sikeres: a Magna Cum Laude a hét legnépszerűbb zenekara lett a Class40-ben. Míg az énekes elsősorban családjára koncentrál, Pitbull inkább szakmai babérokra tör, ugyanis újévi fogadalma szerint 2015-ben zenetörténelmet ír.

 mezo_misi

Újra apai örömök elé néz a Magna Cum Laude frontembere, Mező Misi. A népszerű énekes első gyermeke, Nimród születése előtt arra kérte feleségét, hogy hallgasson minél több komoly zenét, mert az segíti a magzat fejlődését, most pedig a Dóra pocakjában lévő második babának énekel és gitározik. Mező Misi a babavárás közben zenekarának is szép számban ír sikerdalokat. A Magna Cum Laude Te, a hőmérséklet és én című dala a Class40nyolcadik helyén áll, ezzel az eredménnyel pedig a legnépszerűbb magyar zenekarnak számítanak a Class FM slágerlistáján.

Pitbull 2015-ben zenetörténelmet szeretne írni, ezért kizárólag szakmai karrierjére koncentrál. A sztár a tavalyi évben saját csillagot kapott Hollywoodban, egyedülálló stílusban vezényelte le az AMA gálát, az év végén kiadott albuma pedig hatalmas sikert aratott a kritikusok és a rajongók körében egyaránt. Ne-Yo-val közösen énekelt Time of Our Lives című dala múlt héten debütált a Class40 slágerlistán.

Mark Ronson és Bruno Mars Uptown Funk című dala a leghallgatottabb rádió slágerlistájának abszolút befutója. A világhírű angol DJ és a Grammy-díjas amerikai énekes legújabb világsikert hozó felvétele az Uptown Special című albumon szerepel, amelyet egy különleges, New Orleanstól Chicagóig tartó roadtrip inspirált. Ronson korábban olyan hírességekkel dolgozott együtt, mint Adele, Amy Winehouse, Paul McCartney vagy éppen Robbie Williams.