Gianni veszített, a pizzája bánta

Az olasz gasztromágus éttermében ugratta egymást Kokó, Sebők Vili és Lisztes Krisztián

Nyert a Juventus, bukott Gianni! A SportKlub állandó vendége súlyos árat fizetett, amiért kedvenc csapatára, a Milanra fogadott a Calcio című műsorban. A piros-feketék kikaptak, az olasz gasztroguru így kénytelen volt vendégül látni műsorvezető társait saját éttermében. Kokó, Lisztes Krisztián és Sebők Vilmos nem kegyelmezett Gianninak és egymásnak sem.

A SportKlub műsorvezetői nem csak Balotelli legújabb ámokfutásait és Pirlo szakállát elemzik a Calcio című műsorban, de Kokó, Gianni, Lisztes Krisztián és Sebők Vilmos néha fogadásokat is köt a meccsekre. Ezúttal a Milan-Juventus mérkőzés került terítékre, a fogadást pedig Gianni bukta, hiszen a Juventus idegenben 2-0-ra leiskolázta a Milant. Az olasz gasztroguru beváltotta ígéretét, és saját éttermében, egy jó hangulatú pizzázásra látta vendégül Kokóékat, akik nem kegyelmeztek sem neki, sem egymásnak.

„Az étterembe vezető úton végig azzal húztam Gianni az agyát, hogy azt hallottam, gond van a sütőjükkel és folyton odaégetik a pizzákat” – mondta Sebők Vilmos, aki két napig koplalt az összejövetel előtt, csak hogy rákészüljön a vacsorára. „Gyönyörűen meg volt terítve, pattogott a kandalló, Gianni a Milan mezeit mutogatta, aztán eltűnt, az előételnek meg nyoma sem volt” – adott hangot csalódottságának az ex-focista, aki fogta magát, és saját kezűleg próbálkozott meg a pizzakészítéssel.

„Vilmost nem azért szeretjük, mert olyan jól tud viselkedni, hanem a szaktudása miatt” – viccelődött Kokó, miközben az étteremben néhány Milan-szurkoló pap is megjelent, akik lelkesen követeltek egy közös fotót a konyhában sündörgő Vilivel.

Végül épp a fogadást veszített Milan-őrült gasztroguru volt az, akinek a szíve megesett a piperkőc műsorvezetőn és besegített neki a konyhában. „Gianni nem volt a helyén, Vili a haját igazgatta, a SportKlub stúdiójában éreztem magam” – mondta el a jó hangulatú vacsora után Lisztes Krisztián.

Calcio – minden kedden és pénteken, csak a SportKlub műsorán!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*