Fürdőruhában készültek a sztárok a Kacsafutamra

Ha nyár, akkor strand, csúszda, bikini és persze gumikacsák! Sztárjaink nemrég az augusztus 31-i Kacsafutamra készültek az Aquaworldben, ahol egy napra a kacsák vették át az irányítást. Ada, Iszak Eszti, Pulai Imre olimpiai bajnok kenus és az Éjjel Nappal Budapest sztárjai a habok közé vetették magukat, hogy kiképezzék kacsáikat az őrült futamra.

Már csak egy hónap, és itt a Kacsafutam, sztárjaink pedig úgy döntöttek, itt az idő egy kis edzésre az augusztus 31-i megmérettetés előtt. Hiszen az év családi rendezvényén gumikacsák ezrei úsznak majd a Dunán, és ki tudja, lehetséges, hogy Ada, Iszak Eszti, Pulai Imre vagy ÉNB Kristóf esetleg Dávid kacsája ér majd elsőként a célba.

Iszak Eszti a kánikulában vidáman szépítgette kacsáját, a VIVA TV csinos műsorvezetője imádja a nyarat, azt sem bánná, ha az év minden napján napsütésre ébrednénk.

„A nyár a kedvenc évszakom, szeretek strandolni, napozni, imádom a csúszdákat is. Idén még terveink között szerepel a barátnőimmel egy csajos nyaralás a Balatonon, remélem, összejön. A Kacsafutamon azonban egészen biztos, hogy ott leszek” – mondta el Eszti.

A Reflektor műsorvezetője, Ada is kedveli a vizes kalandokat, a műsorvesztő kiélvezte az esemény minden percét, hiszen most nem kellett ikerfiai nyomában lennie.

„A fiúkkal többször voltunk már az Aquaworldben, ez tökéletes program számukra: imádják a csúszdákat, egész nap pörögnek, én pedig tíz évet öregszem ilyenkor. Az ilyen alkalmakra mindig hívok magammal valakit, hogy ketten figyeljünk a gyerekekre, és mi is ki tudjunk kapcsolódni” – mesélte nevetve Ada – „Idén nyáron nem sok időm jutott a pihenésre, de tervezünk még családi nyaralást és a barátaimmal egy kis kiruccanást is. A lényeg, hogy augusztus 31-én itthon legyünk, mert a fiúk kijelentették, hogy muszáj elmennünk a Kacsafutamra” – tette hozzá az RTL Klub műsorvezetője.

Az Éjjel Nappal Budapest macsói elárulták, mindketten a vízben érzik magukat elemükben. Dávid úszó-, míg Kristóf vízilabdaedzésekkel töltötte gyermekkora nagy részét.

„Sokáig úsztam, a tenger hatalmas szerelem nálam. Persze a vízparton is mindig megtalálom a lehetőséget, egy kis őrültségre: tavaly egy húsz méter magas hídról ugrottam le Tallinban” – árulta el Dávid, akitől Kristóf vette át a szót. „A fél életemet a vízben töltöttem, hiszen tizenhárom évig vízilabdáztam. Ezért is vállaltam szívesen a felkérést, nem beszélve arról, hogy egy jó ügy mellé állhattunk. A Kacsafutam az UNICEF Magyar Bizottságát támogatja, így remélem minél több kacsa áll majd rajthoz augusztus végén, az enyém biztosan ott lesz” – mondta el Kristóf.

A Kacsafutam nem csupán jótékonysági és családi esemény, de izgalmas, komoly verseny is, hiszen az első száz célba érő kacsa tulajdonosa értékes ajándékokat vihet haza – autót, utazást, szórakoztató elektronikai eszközöket és különféle ajándékutalványokat is nyerhetnek a résztvevők. Gyerekek és felnőttek, idősek és huszonévesek egyaránt bátran megmérettethetik magukat, a versenyen mindenki egyenlő esélyekkel indul. A Dunán a Margit hídtól rajtol a verseny és a Batthyány téren érnek célba az indulók.