Filmajánló- Fekete golyó

Fekete golyó

Rendező:  Aku Louhimies, 2013, 107 perc, játékfilm

Pike letöltötte börtönbüntetését és nyolc hónapos kislányával együtt szabadul. Úgy döntött, új életet kezd és több hibát nem követ el. Egy nap megjelenik a volt barátja, akivel újra fellobban a szenvedély, de árnyékot is vet a jövőre. De Pike nem fogja feladni, ezúttal nem. Megvédi az új életét, bármilyen áron. A Fekete golyó egy realisztikus film arról, milyen következményei vannak annak, ha valaki elmerül a drogok és a bűnözés világában.
A Fekete golyó a rendező, Aki Louhimies legújabb alkotása, korábbi filmjét, az Üres kikötő, Helsinki-t szintén láthatják a Finn Filmnapokon, október 14.-én, kedden.

8boll_resize

Director Aku Louhimies, 2013, 107 min, feature film
Pike has served her sentence in prison and embraces freedom with her eight-month old little girl. She is determined to start over and not to make any more mistakes. One day her ex-boyfriend shows up, re-igniting the passion but also casting a shadow on the future. But Pike is not going to give up, not this time. She is going to hold on to her new life, no matter what it costs. 8-Ball is a realistic film about the consequences of living in a world of drugs and crime.

It’s the latest feature film of director Aku Louhimies, whose previous film Naked Harbour is also screened in Finnish Film Days on Tuesday 14th October.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*