Felforgatta az országot a Class FM

Egész napos adások, nyereményeső, ismert műsorvezetőkkel és a legkiválóbb zenei felhozatallal. A Class Nyár 2013 roadshow elvitte a rádiót a hallgatókhoz, és őrületes bulival ünnepelte a nyarat hazánk nagyvárosaiban. A rajongók hihetetlen lelkesedéssel fogadták a Class csapatát, sőt még házi finomságokkal is kedveskedtek kedvenc műsorvezetőiknek.

Egyedülálló roadshow-val vette be az országot hazánk legnépszerűbb rádiója. A hallgatók nem csupán személyes kedvenceikkel bulizhattak együtt, de hazánk mértékadó rádiójának műsorait is első kézből élvezhették. A hallgatóknak még a rekkenő hőség sem szegte kedvét, sőt még kis meglepetésekkel is készültek a műsorvezetőknek. Egerben, Balatonfüreden, Balatonlellén és Debrecenben feledhetetlen hangulattal pecsételte meg a legforróbb hónapokat a Class Nyár programsorozat.

 

„Rengeteg szeretetet kapunk ilyenkor, ami még az őszi időszakra is feltölt minket. Őszintén csodálom a közönséget, hogy még 30 fokban is reggeltől estig tomboltak, ráadásul számtalan aprósággal is kedveskedtek nekünk. Idén még házi baracklekvárt is kaptam, de a kedvenc virágommal, hortenziával is meglepett egy rajongóm.  A roadshow idén az egész Class repertoárt felölelte, hiszen nem csupán a koncerteken tombolhattak az oda látogatók, de az adásokat is élőben figyelemmel követhették. A kollégákkal pedig igazi kis csapatépítőként éltük meg ezt a néhány hetet.” – mesélt lelkesen Vágó Piros.

Abaházi Csaba végre arcot is társított egy-egy rajongóhoz. „Egyedülálló ez a roadshow, hiszen mi a rádiót vittük el a különböző helyszínekre, így nem csupán kedvenc előadóikkal és velünk találkozhatott a közönség, de az adásokat is testközelből
élvezhették. Sok visszatérő hallgatómhoz végre én is társíthattam arcot, sőt egyedi címkével ellátott házi finomságokat is kaptam, egy néni pedig annyira zavarba jött, hogy Gringo Star helyett egy gyros tálat rendelt tőlem.”
– számolt be élményeiről Abaházi Csaba, a leghallgatottabb hazai rádió kívánságműsorának házigazdája.

Bár a Class FM ismét visszaköltözik a stúdióba, a hűvösebb napokon is elhozza majd a hallgatóknak a nyár pezsgését a legfrissebb dalokkal és a legnépszerűbb műsorokkal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*