Fegyvert fogott a csapat!

Különleges csapatépítő tréningre hívta szerelőit és csapata tagjait Szalay Balázs: Fót mellett, egy paintball-pályán volt jelenésük. A feladat pedig nem más volt, mint egy filmforgatás kedvéért rózsaszín és sárga festékkel „szitává lőni” az Opel Mokkát.
A fiúk eleinte óvatoskodtak (Szalay azt hitte, nem tudnak célozni), nehogy kárt tegyenek a frissen matricázott, gyönyörű, új dizájnban pompázó versenygépben, utóbb azonban (amikor látták, hogy a festékpatron nem árt a karosszériának), bátrabbá váltak és tiszta erőből tüzeltek.
Erőnléti edzésnek sem volt rossz az erdőben lopakodás, buckák között futás, és fák mögé rejtőzés – a történet szerint ugyanis a csapattagok először megtámadták a párost, majd menekültek a Mokka elől.
„Nagyon jól szórakoztunk, bár először azt hittem, baj van a fiúk irányzékával, mert nemigen találtak el minket – mondta Szalay Balázs. – Azután azonban belejöttek, a második menetben az utolsó pillanatban húztam be az oldalsó ablakot, egy pillanattal később ugyanis szétrobbant rajta egy rózsaszín lövedék. Akkor már én is kezdtem komolyan venni a kalandot: megpróbáltam a lehető gyorsabban közlekedni a dombok között, hogy minél kevesebb találat érjen minket. A végén persze Lacival együtt mi is kipróbáltuk a puskákat – ő közben is próbált lőni, de a kis ablakon keresztül nem volt túl hatékony –, és akkor is remekül szórakoztunk.”
Ezúttal is bebizonyosodott egyébként, hogy az Opel Dakar Team tagjai rendkívül hatékonyan és olajozottan dolgoznak együtt, amire hamarosan mindennél nagyobb szükség lesz, hiszen Szalay Balázs és Bunkoczi László december 29-én rajtol az Africa Race-en, amelynek mezőnye Marokkón és Mauritánián áthaladva érkezik meg január 11-én Szenegál fővárosába, Dakarba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*