Ezúttal a látványé volt a főszerep!

Vincze Marci az augusztusi, Hungaroringen megrendezett szlalom OB futam után ezúttal Gyöngyös-Visontán vendégeskedett, de az október 4.-i rendezvényen nem a stopper ellen küzdött, hanem a nézőket szórakoztatta látványos autózással!

Vincze Marci:„Meghívtak a gyöngyös-visontai Gokartlandra, a Kövérgáz 2015 ötödik fordulójára, ahol a futamok közötti szünetekben autóztam és autóztattam. A verseny rendezője már korábban is hívott bemutatózni a futamaira, például a salgótarjáni pályaudvaron is szórakoztattam már a kilátogató szurkolókat. Gyöngyös-Visontán egy óriási gokart pálya van, 2 kilométer hosszú, nagyon jókat lehet driftelni! Nyugodtan mondhatom, hogy az ott készült képek önmagukért beszélnek, pályafutásom során még sohasem autóztam ennyit keresztbe és ennyire látványosan! Tartottak egy sorsolást a kilátogatók között, és akik nyertek, azokat vittem egy-egy kör erejéig.”

 Marci

Marci 2015-ben szakított a korábbi évek gyakorlatával és nem csak gyorsan, hanem rettenetesen látványosan abszolválja a különböző futamokat.

„Idén ezt csináljuk. Már Kazáron és Cereden is sokat autóztunk keresztbe. A nézőknek nagyon fontos az, hogy látványos legyen az a futam ahova kilátogatnak. Idén rallysprinteken, illetve MARB futamokon veszünk részt és mivel mindegyik versenyt magasan nyerjük, ezért belefér egy kis cifrázás is. De egyébként is, idén kicsit többet áldozok a látványosság oltárán, jobban csúszkálok mit a korábbi években. Amit a Gokartlandon csináltam az viszont már a driften is túlment, mert voltak olyan szakaszok ahol háttal csúsztunk, nem is oldallal, de a Mitsubishivel még ezt is meglehet csinálni, anélkül, hogy megforognánk, mert még onnan is visszajön. Én minden esetre nagyon élveztem!”