Ezer kisautó

Míg ilyenkor a nagyszakállú Télapó rénszarvasokkal és meglepetésekkel teli puttonnyal lepi meg a kisgyerekeket, addig a Class FM népszerű műsorvezetői, Kiss Orsi és Kovács Áron rally autóval száguldottak a Madarász utcai Gyermekklinikára, hogy megajándékozzák a piciket és néhány órára önfeledt mosolyt varázsoljanak a kis betegek arcára.

A szeretet ünnepéhez közeledve a Class FM is kiveszi a részét a jótékonyságból. Ezúttal egy összeszokott műsorvezető páros, a Class40-et készítő Kiss Orsi és Kovács Áron látogattak el a tereprallys Somfai Mátyással a Madarász utcai Gyermekklinikára, hogy kellemes percekkel és ajándékokkal lepjék meg a bentlakókat. A gyerekklinika dolgozói elmondták, hogy rengeteg ajándékot, többek között édességet is kapnak rendszeresen az apró lurkók, játékokat azonban csak ritkán, ezért óriási volt az öröm, amikor Class FM műsorvezetői ezer kisautót és megannyi meglepetést osztottak szét a kis betegeknek.

A Dakar Team jóvoltából egy nagy Dakar járművel érkeztünk, hogy 1000 darab kisautóval és játékkal örvendeztessük meg a beteg gyerekeket. Mivel az autó csak kétszemélyes, én a hatalmas piros ajándékos zsákkal a hátsó részébe szorultam, ami izgalmas, de egyben borzongató élmény is volt, mert elég hideg volt hátul.”- mesélte Orsi, akit nagyon megérintettek a látottak. „Több osztályt végiglátogattunk, jártunk Áronnal többek között a sebészeten is, de a legkisebbeknek is beköszöntünk. Egy apró, szőke kislány maradt meg leginkább az emlékeimben, aki egy hatalmas plüss Micimackót halászott ki az ajándék halomból. A maci legalább akkora volt, mint ő maga, de olyan őszinte boldogság tükröződött az arcán, amit nehéz lenne elfelejteni.” – mondta a leghallgatottabb rádió műsorvezetője, aki arról is mesélt, ő hogyan készül a Karácsonyra.

Igazság szerint a Karácsonyra már az előző ünnep végeztével megkezdem a felkészülést!” – vallotta be Orsi, aki elfoglaltságai miatt biztos abban, hogy idén az ajándékvásárlás december 23-a előtt még így sem jön össze. „Idén is sok a munka az év végi, nyolc órás Class100-as lista miatt, ahol 2013 legjobbjait mutatjuk meg. Persze egyáltalán nem bánom!” – mesélte a műsorvezető. „Az ünnepeket mindig nagy családi körben töltöm. Munkamegosztás van nálunk, mindenki kiveszi a részét az előkészületekből. Általában az én feladatom a körülbelül 120 szelet csirke szárny bepanírozása, de anyukám verhetetlen zserbója mindig kárpótol a dolgos órákért.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*