„Én egy igazi para mama voltam és rettegek mindenféle jóslástól”

Peller Mariann „Utazás a lelked körül” című műsorának legújabb vendége, Tatár Csilla nyújt betekintést életének rejtett titkaiba, és mesél megmagyarázhatatlannak tűnő élményeiről. A LifeNetwork ezoterikus műsorában Csilla őszintén beszél az életében jelenlévő sorsszerűségről és annak életfordító állomásairól.

Tatár Csilla, amióta az eszét tudja, mindig meg akarta érteni, ami vele történik, és annak ellenére, hogy több kisebb-nagyobb csodát is megtapasztalt már életében, igyekszik racionális magyarázatot találni mindenre.

A csinos műsorvezető szülei hívő emberek, ő mégsem tartja magát vallásosnak. „Tipikusan olyan ember vagyok, aki abban hisz, amit lát, hall, esetleg érez, de az érzést is csak a fizikai valójában tudom feldolgozni.”

Élete egyik legfontosabb fordulópontjának tartja a férje megismerését, és annak körülményeit. Úgy véli, hogy ha valami meg van írva a sorsunkban, akkor az bekövetkezik. Csilla a párja megismerése után nem sokkal már első közös gyermeküknek örülhetett, ami nagy meglepetésként érte, hiszen az előző házasságában neki nem adatott meg a gyermekáldás, így azt hitte, hogy hosszabb folyamat áll majd előttük.

Csilla megérzései már többször beigazolódtak, így történt vele élete első esküvőjén is, ahol döbbenetes dolog sejlett fel benne. „Egy villaépületben voltunk, és már készülődtünk. Éppen a gyönyörűszép hernyóselyem ruhámba öltöztettek fel a barátnőim. Már apukám és a koszorúslányok is ott voltak a házban, amikor valamiért visszamentem, és átszaladt a fejemen, hogy nekem nem ez lesz az utolsó esküvőm” – meséli Csilla, majd tíz évvel később beigazolódott akkori megérzése.