Kiss Daniella Magyarország szépe

Kiss Daniella nyerte a Magyarország Szépe versenyt. A döntőt élő adásban közvetítette a Duna Televízió. Daniella képviseli majd hazánkat a nemzetközi döntőn, a kínai Szanjában.

A 21 éves királynő első udvarhölgye Lepp Dorina lett, második udvarhölgyének pedig Steingruber Virágot választotta a zsűri.

A szakmai ítészek és a közönség kedvence egyaránt Daniella lett, hiszen ő kapta a közönségdíjat és megnyerte a legszebb mosoly versenyt is.

 

Kiss Daniella 21 éves, Bagon él és a Budapesti Gazdasági Főiskola Külkereskedelmi karán tanul. Tanulmányai mellett 3D-s szempilla designerként dolgozik, szeretne modellkedni és a későbbiekben a családi vállalkozásukban képzeli el a jövőjét. Jelenleg nincs párkapcsolata.

 

Idén is több mint ezer jelentkező közül választották ki azt a 16 lányt, akik vasárnap este a Duna Televízió műsorán élő adásban mérkőztek meg a győzelemért.

A programban a lányok a hagyományos bikinis és estélyi ruhás felvonulás mellett az 1960-as, 70-es éveket idéző retró öltözetben és nemzeti ihletésű kreációkban is bemutatkoztak.

 

A nagyszabású gálán fellépett Wolf Kati, Takács Nikolas, Pál Dénes, Kökény Attila, Rakonczai Imre, a Compact Disco, Majka és Curtis is. Egy igazi világpremiert is láthattak a nézők, ugyanis Haddaway a Magyarország szépe műsorban mutatta be legújabb dalát. Az est házigazdái Tatár Csilla és Harsányi Levente voltak.

 

Fotók: MTVA