Emmanuelle Est

Emmanuelle – hívó szó az erotika világában. Százmilliók szemében ez a név a szabad szerelem művészi megtestesítője. A könyv 1959-es, első megjelenése sokkolta a világot, és újraírta az erkölcs fogalmát. A 20. század kifinomult stílusú, kultikus regényfolyama még ma is merésznek számít, így újbóli megjelentetése – az erotikus irodalom jelenkori divatját szemlélve – különös aktualitást kapott. Most, az olasz, a német, a finn, a spanyol és a lengyel újrakiadásokkal párhuzamosan, a Partvonal is kiadja a legendás sorozatot, idén az első 2 részt. Az első rész újrakiadás, a második pedig most először jelenik meg magyar fordításban. Így a történet a legfrissebb generációkhoz is eljuthat.
Az est az első Emmanuelle-regény hírhedt filmes adaptációja, az Emmanuelle 1. köré szerveződik, melyet élő zenekari kísérettel élvezhetünk végig! A filmet kíséri: a Syntax Cinema Orchestra, Magyarország egyetlen mozizenekara.
A zenés vetítést beszélgetés követi, melyben a frissen megjelent Emmanuelle-köteteken túl az erotikus irodalom jelenkori divatjáról is szó lesz. A beszélgetés témája: Te megtennéd? Az erotika új jelenségei a populáris kultúrában és a hétköznapokban.

A beszélgetés résztvevői: •Antoni Rita irodalomkritikus, genderkutató •Schnedarek Réka műfordító, az Emmanuelle 2. fordítója •Szentesi Szilvia Magyarország első intimitás központjának, a Bliss központnak a vezetője •Dr. Szilágyi Vilmos szexológus, a nyitott házasság ideájának hazai apostola

Belépő: 1200 Ft

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*