Emeli a tétet a TV2

claudiaHamarosan újra hullanak a milliók, minden eddiginél nagyobb nyereménnyel érkezik a TV2 képernyőjére Az 50 milliós játszma. A nagy sikerű game show házigazdája Liptai Claudia lesz.

Tízmilliós emeléssel érkezik ősszel a képernyőre a TV2 népszerű game show-ja, így ebben az évadban már 50 millió forintért szállnak harcba a játékosok a pénznyelő ellen. A TV2 sikerműsorában a tét nem kevés és mindössze nyolc kérdést kell megválaszolnia annak, aki szeretné hazavinni a játék történetének legnagyobb nyereményét. A játékosok pénznyelő elleni küzdelmében segítségükre lesz Liptai Claudia, aki a Bumm! után ismét játékmesterként áll kamerák elé, és izgatottan várja, vajon odaadhatja-e valakinek a mesés fődíjat.
– 50 millió forint hatalmas összeg, ami nagyon izgalmassá teszi majd ezt a játékot. Én magam nagyon empatikus vagyok, így minden játékosért izgulok majd. A műsor korábbi verziójában szerepeltem, mint játékos, ami amellett, hogy óriási élmény volt a számomra, könnyebbé teszi, hogy a játék során támogassam majd a szereplőket és átbillentsem őket egy-egy mélyponton. – mondta Claudia.
A játékba – amely idén ősszel kerül képernyőre – már lehet jelentkezni játékosként.
50 millos jatszma
Az 50 milliós játszma – Hamarosan a TV2-n!