Első Magyar Borklub Londonban

A Magyar Turizmus Zrt.  londoni képviselete 2013. május 22-én „Hungarian Wine Club” címmel bor- és  gasztronómiai estet rendezett Londonban, a Balassi Intézetben.

A  rendezvényt a London International Wine Fair kiállítás zárónapján tartották meg  dr. Simon Péter, az MT Zrt. agrármarketing vezérigazgató-helyettesének  részvételével. Az agrármarketing vezérigazgatóság több magyar borász  társkiállító segítségével mutatta be hazánk borkínálatát.

Az MT Zrt. külképviselete  brit szakmai és médiapartnereit hívta meg az eseményre a partnerek közti  kapcsolatépítésre is lehetőséget teremtve a különleges magyar ételek és borok  társaságában.

 A  rendezvény helyszínét a Balassi Intézet, az ízletes borokat a Malux Hungarian  Food and Wine borkereskedés, az ételkínálatot pedig az Urban Merchants magyar  tulajdonú cég biztosította.

Az  érkezőket Törley Hungária pezsgővel köszöntötték, majd 5 bort mutattak be –  Szeremley Szürkebarát, Bodvin Áldomás Tokaji Furmint, Barta Pincészet Nagygombos  Merlot, St. Andrea Áldás (Egri Bikavér), Chateau Megyer Tokaji Aszú 5 puttonyos  – hozzájuk illő ételekkel párosítva. Az MT Zrt. külképviselete a borok  bemutatásához kóstolófüzetet is készített, amelyből a résztvevők még többet  tudhattak meg a borokról és a kóstolások közben feljegyezhették tapasztalataikat  is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*