Együtt hozza el Budapestre a Vastrónt az HBO és a Telekom

TRONOK A mai napon elindult a Trónok harca-sorozat 4. évadának kampánya, amelynek során számos meglepetés – játékok, kultikus tárgyak, Vastrón – várja a filmrajongókat. A világhírű sorozat negyedik évada április 7-én debütál az HBO-n és HBO GO-n. Az HBO GO országosan kizárólag a Telekom TV szolgáltatásában érhető el.

Április 7-én indul az HBO-n a csatorna egyik legnépszerűbb sorozatának legújabb évada: az amerikai premier másnapján, a világpremierrel egy időben érkezik Magyarországra a Trónok harca negyedik évada.  A Vastrónért folyó, hét királyság közt zajló harcról szóló sorozat kampányán ezúttal az HBO és a Telekom közösen dolgozik: ennek keretében egy teljes hétig a sorozat kultikus tárgyai lepik el a várost. A rajongók hírvivő hollók után kutathatnak Budapesten, részt vehetnek a Rajongók harcán, beülhetnek a Vastrónba, a legszerencsésebbek pedig még a premier előtt megnéz! hetik a várva-várt 4. évad első részét.

 Március 25-től indul a Rajongók Harca, az HBO és a Telekom közös játéka a Facebookon, ahol a legnagyobb Trónok harca rajongók mérhetik le tudásukat. Hét nap alatt hét kérdést kell megválaszolniuk, hogy bekerüljenek a sorsolásba, ahol a premier előtti vetítésre nyerhetnek belépőt a legszerencsésebbek, de emellett számos Trónok harca ereklye is kisorsolásra kerül.  Március 27-től indul a Hollóvadászat. Ennek keretében Budapest 15 pontjára kerülnek ki a sorozatban hírvivőként használt hollók. A cél, hogy minél több helyszínen elrejtett madarat megtaláljanak a rajongók, és a közös fotót feltöltsék az Instagramra.  A kampány talán legnagyobb eleme, a sorozat legkultikusabb tárgyának számító Vastrón hazánkba érkezése: március 27. és 30. között bárki beleülhet a Hét Királyság feletti uralmat jelentő székbe, ugyanis a Vastrón tökéletes másolata, a sorozatban látható eredeti Trón gyártóinak munkája, 4 teljes napig elérhető az Allee bevásárlóközpontban.

 A BTL aktivitások mellett online kampány is támogatja az üzenetet. A médiavásárlásért az MEC, a kreatívokért és a BTL kampány egyes részeinek kivitelezéséért a DDB felel, a Vastró! nhoz és a premier előtti vetítéshez kapcsolódó rendezvény teljeskörű lebonyolítását pedig az Akció Rendezvényügynökség csinálja.

A Trónok harca sorozat április 7-étől látható az HBO-n és az HBO GO-n. A Trónok harca az HBO GO-n országosan kizárólag a Telekom TV-szolgáltatásában érhető el.

Az HBO GO egy internetalapú videotéka-szolgáltatás, melyen több mint 1500 órányi film és sorozat érhető el számítógépen, táblagépen, okostelefonon és Smart TV-n. Az HBO GO legális hozzáférést biztosít exkluzív tartalmakhoz, saját gyártású HBO-produkciókhoz és -sorozatokhoz, emellett pedig kiemelt sorozattartalmak is elérhetők akár már a TV-premier előtt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*