Együtt bulizott Pokorny Lia és Radics Gigi

Óriási bulival ünnepelte 20. születésnapját a Telenor Magyarország. Zsúfolásig megtelt a Budapest Sportaréna, a 12 000 vendéget lenyűgözte Havasi Balázs, a modern klasszikus zongoraművész-zeneszerző legújabb, nagyszabású, premier előtt show-ja. A koncertre számos hazai híresség is kíváncsi volt.

 

Havasi Balázs zongoravirtuóz és a több mint 100 közreműködő művész – közöttük Radics Gigi és Kiss Endi – monumentális showja felejthetetlen élménnyel ajándékozta meg a meghívottakat. A koncertet követő exkluzív partin számos hazai híresség is együtt ünnepelt a szolgáltatóval. A születésnapon Pokorny Lia is tiszteletét tette.

„Alig értem ide a Telenor 20. szülinapi partijára, hiszen nagyon zsúfoltra sikerült az év vége. Két darabban próbálok, így néha azt sem tudom, hol áll a fejem. Nagyon várom már a szentestét, ezt a napot a családommal töltöm Parádsasváron. Sokan összejövünk, apukám szakács, nagyon jókat főz, mindig remek hangulatban telik az ünnep” – mondta el a színésznő.

A hatalmas show-n Radics Gigi is színpadra lépett a zongoravirtuóz mellett.

„Jó érzés volt idén újra Havasi Balázzsal állni az Aréna színpadán, 12 000 ember előtt. Különösen boldog vagyok, hogy megismerkedhettem Lebo M-mel, hiszen gyermekkorom óta nagyon szeretem az Oroszlánkirályt. Sokat beszélgettünk, kiderült, hogy korábban együtt dolgozott  Quincy Jones-szal, így megoszthattuk egymással az élményeinket” – magyarázta Radics Gigi.

A koncertet követő partin  Iszak Eszti, Kamarás Iván, Kiss Endi és Hien is együtt mulattak a 20 éves szolgáltatóval.