Egy hétig Azurák Csaba lesz a FEM3 Café műsorvezetője

November 24-től egy héten át Azurák Csaba lesz a FEM3 Café vendég műsorvezetője Czippán Anett oldalán. A Tények híradósától nem állnak távol a csajosabb témák, hiszen három csodálatos hölggyel él együtt.

A FEM3 Café a karácsony előtti időszakban hétről-hétre más és más sztárt ültet a műsorvezetői székbe. Ezen a héten Szandi volt Váczi Gergő partnere, hétfőtől pedig Czippán Anett oldalán a Tények híradósa, Azurák Csaba kérdezi a vendégeket. A híradós örül annak, hogy lezserebb oldalát is megmutathatja a nézőknek és azt mondja, a könnyed témák sem fognak majd ki rajta.
– Kíváncsian várom a jövő hetet, Anettel még nem vezettem műsort, de nagyon örülök, hogy egy újabb kolléganővel dolgozhatok együtt. A FEM3 Café elsősorban nőknek szóló műsor, én pedig teljesen naprakész vagyok a női témákban, hiszen három gyönyörű hölggyel élek együtt. Legyen szó hercegnős mesékről, szülésről, konyhai teendőkről, vagy éppen lakberendezésről, egyszerűen nem tehetem meg, hogy ne legyek képben. – árulta el Azurák Csaba, aki hétfőtől péntekig várja a nézőket a FEM3 Café élő adásaiban.