Duplázhatnak hazánk legjobb énekesnői

Számtalan tervvel vágtak neki az újévnek, márciusban pedig egyikük egy Glamour díjjal is gazdagodhat. Rúzsa Magdi, Tóth Gabi és Muri Enikő örömmel fogadták a divatmagazin jelölését, amely mindhármuk számára egy újabb esélyt jelent a győzelemre.

Idén hatodik alkalommal kerül megrendezésre a Glamour Women of the Year, ahol a legjobb énekesnő kategóriában 2014-ben többek között Tóth Gabi, Muri Enikő és Rúzsa Magdi versenghet, akiknek másodszorra is lehetősége van a győzelemre. Tóth Gabi karrierje mentorként újabb mérföldkőhöz érkezett, míg Enikő színésznőként is egyre sikeresebb, Magdi pedig feledhetetlen duplakoncertet adott a MÜPA-ban. Új dalok, lemezek és klipek is készülőben vannak, mindhárom hölgy hisz benne, hogy a kitartó munka meghozza a várt sikereket, melyet számukra mi sem bizonyít jobban, mint ez a jelölés.

 

„Nagyon szép emlékek kötnek ehhez a díjhoz, talán ezért is ennyire fontos számomra, hiszen életem első szakmai díja volt, amit énekesnőként kaptam – emlékezett vissza Tóth Gabi. – „A legfontosabb persze a közönségem, nekik szól, amit csinálok, nélkülük nem működne a gépezet. A dalaim csak a közönségem által válhatnak igazán sikeressé, értük teszem mindazt, amit teszek. Mindenre, amit eddig elértem büszke vagyok, de mégis az eddigi életem egyik legmeghatározóbb állomása az X-Faktor volt. Mentorként részt venni egy ilyen hatalmas produkcióban, mérföldkő volt az életemben, büszke vagyok rá.” – tette hozzá Gabi, aki önálló nagyszabású koncertet is tervez 2014-re.

 

„Számomra ez a díj olyan, mint az Oscar!” – lelkesedett Enikő. – „Idén szeretnék még több célt kitűzni, mind énekesi, mind színházi fronton. A küzdelem, a kitartás, az alázat és a tisztelet nélkülözhetetlenek ebben a szakmában, e mellett pedig sokat jelent, hogy ilyen fantasztikus család áll mellettem, akik mindenben támogatnak. Szakmailag leginkább Beyonce inspirál. Nem akarom utánozni, viszont számomra ő az energia, akiből bármikor meríthetek.” – mondta a 2011-es X-Faktor legjobb női hangja.

 

„Rengeteget dolgoztam az elmúlt pár évben és jó érzéssel tölt el, hogy ez másnak is feltűnt. Ezért is örülök ennyire a jelölésnek. Nagyon tisztelem a közönségemet épp ezért törekszem, hogy mindig a maximumot és egyre többet tudjak nyújtani nekik. Most is új dalokon dolgozom, és készülök az idei koncertemre, aminek részleteit még nem árulhatom el, nagy meglepetés lesz.” – titokzatoskodott Rúzsa Magdi, aki egyik legnagyobb büszkesége a Presser Gábor által írt Egyszer című slágere.

 

Az énekesnők számára nélkülözhetetlen a rajongók visszajelzése, akiknek ez egy jó alkalom arra, hogy szavazatukkal győzelemhez juttassák kedvencüket. Gabi, Enikő és Magdi mellett Tolvai Reni és Radics Gigi esélyes a legjobb énekesnői díjra. Rájuk és a GLAMOUR Women of the Year 2014 többi jelöltjére március 11-ig lehet szavazni a www.glamouronline.hu oldalon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*