Duettezik Michael Jackson és Justin Timberlake

Nyolc, eddig soha nem hallott felvétellel jelent meg a pop királyának új albuma, az Xscape. Michael Jackson elvesztése igazi tragédia volt a zenerajongóknak, most azonban a világsztár hangja ismét felcsendül. A lemezen közreműködött Justin Timberlake is, az énekesek duettje pedig frissen debütált a Class40-en. Az újjáalakult Balkan Fanatik Feljött a nap című dala is egyre sikeresebb a leghallgatottabb rádió slágerlistáján, Mr. Probztól a Waves pedig a Class FM egyik legnagyobb kedvencévé nőtte ki magát.

Michael Jackson és a Grammy-díjas Justin Timberlake együtt hallható a Love Never Felt So Good című slágerben, amely idehaza is gyorsan berobbant, a Class40-en máris a harmincadik helyen debütált a tavasz egyik legjobbnak tartott dala. Klasszikus dallamok és friss ütemek találkoznak az újdonságban, amely az Xscape album részeként jelent meg. Michael Jackson rajongói igazán nagy ajándékot kaptak májusban: nyolc, eddig soha nem hallott friss számot az egyik legnagyobb zenei legendától.

A leghallgatottabb rádió slágerlistáján egyre előrébb tör a Balkan Fanatik is. A magyar zenekar nemrégiben alakult újjá, hangzásuk azonban a megszokott maradt. A Feljött a nap igazi eklektikus dal, amely a magyar népzenét keveri az elektronikus hangzással, szokatlan, de nagyon is élvezhető módon. A zenekar az album címadó kislemezét tősgyökeres népdalnak tartja, némi popos hangzással. A Feljött a nap ezen héten a 14. a Class40-en és lendületesen halad egyre feljebb.

A holland Mr. Probz eközben átvette Pharrell Williams és a Happy helyét a Class40 élén. A holland zenész slágere, a Waves lett a magyar rádióhallgatók abszolút kedvence. Valószínűleg közrejátszik ebben az is, hogy a legtöbben legszívesebben már a tengerparton múlatnák az idejüket, jéghideg koktélt szürcsölve –  a Waves ugyanis igazi nyári dal.