Dr. Kiss Gergely Sportágat Választott!

Az idei évben a Nagy Sportágválasztó Szervező Iroda új szóvivője nem más, mint a háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó dr. Kiss Gergely.  Nagy örömünkre szolgál, hogy a sportikon a továbbiakban képviseli rendezvényeinket és fontosnak tartja célkitűzéseinket, hogy minél többeknek csináljunk kedvet a sportoláshoz és segítsük a sportágválasztást.

Tekintsünk ki a vízilabdán kívüli életére is, hiszen dr. Kiss Gergely nemcsak egy világklasszis sportoló, aki rendkívüli sikereket ért el, hanem emellett arra is törekedett, hogy az iskolapadban is teljesítsen, ennek ékes bizonyítékaként szerzett doktori címet.

A Nagy Sportágválasztó által működtetett rendezvények és az Ötpróba Rióba eseménysorozat szervezői megfogalmazták céljaikat:

„Prioritásként határoztuk meg, hogy szeretnénk a minél nagyobb számú fiatalság bevonását a sportéletbe illetve nagy örömünkre szolgál, hogy az Ötpróba Rióba eseménysorozattal már a felnőtt lakosságot is mozgósíthatjuk és kínálhatjuk fel a kipróbálás és a sportágválasztás lehetőségét. Meggyőződésünk, hogy a sport napjainkban életünk részévé kell, hogy váljon! Egészséges életmód, társadalmi felemelkedés lehetősége, siker ez mind a sport! Erre nincs is jobb példa, mint, dr. Kiss Gergely, immár, mint a Nagy Sportágválasztó szóvivője, aki garantáltan jó irányt mutat a jövő nemzedékének!”