Donald Trump legidősebb fia szívesen lenne New York polgármestere

A republikánus elnökjelölt, Donald Trump legidősebb fia szívesen lenne New York városának polgármestere. Az ifjabb Donald Trump erről a CNN hírtelevízióban beszélt vasárnap.

    Az ifjabb Donald Trumpot a múlt héten, a republikánusok elnökjelölő konvencióján, Clevelandben elmondott beszédekor ismerte meg a széles közönség, amikor szenvedélyes beszédet mondott apja mellett. Már akkor feltűnt elemzőknek, hogy nem csupán édesapja kvalitásait ecsetelte, hanem szinte programadó politikai beszédet mondott, s nem egy elemző felvetette, hogy talán új politikai dinasztia van születőben.
    “Jól éreztem magam ott, izgalmas volt, hogy lehetőséget kaptam mondandóm kifejtésére, a saját hangomon szólhattam az országot feszítő gondokról” – mondta a CNN-nek vasárnap délelőtt a családi vállalatbirodalom egyik alelnökeként tevékenykedő Trump. Majd kifejtette, hogy nyugtalanítja őt az, ami szerinte az országban történik. Ezért “ha egy napon tehetek valamit, például úgy, hogy indulok a polgármesteri székért, akkor ezt szeretném megtenni az ország érdekében” – fűzte hozzá.
    Kétszer is megismételte, hogy nem zár ki semmilyen lehetőséget, és hajlik rá, hogy induljon a New York-i polgármesterségért. De leszögezte: pillanatnyilag az foglalkoztatja, hogy segítsen apjának Hillary Clinton legyőzésében. “Azt akarom, hogy az apám győzzön. Tudom, hogy képes rendbe tenni ezt az országot, hogy képes gondoskodni a rászorulókról, és szerintem remek munkát végez majd” – szögezte le ifjabb Donald Trump.

Forrás:MTI