Dobpergés: Elindul a Family Guy 11. évada

Minden idők egyik legelborultabb családja, a Griffin-família visszatér április elsején a Comedy Centralra, hogy ismét elképesszék a magyar rajongókat. Nem, ez nem vicc! Ahogy az sem, hogy kedvenceink az új évadban megmásszák a Mount Everestet, kilövik magukat az űrbe, mert Griffinéknek nem kell a szomszédba menni egy hülye történetért.

Aki azt hitte, hogy a tizedik évad után ennél keményebb már nem is lehetne a Family Guy, az tévedett. Még frissebb, modernebb és üdítőbb gagekkel tér vissza az animációs sorozat április elsején a Comedy Central műsorára. A folytatásban pedig újfent együtt bandázik majd kedvenc animált párosunk Brian és Stewie. De természetesen Meg se szépül meg hirtelen, Chris és Peter pedig újfent versenyt futnak, hogy kinek jár lassabban az esze.

A 11. évadban Griffinék kilövik magukat az űrbe, Peter vesz egy farmot és drogtermesztésbe kezd, de az irodalomért és az alkoholért ugyanannyira lelkesedő Brian is farkasszemet néz a lehetetlennel, azaz csajozásra használja Stewie időgépét. Slamasztikákból a vadiúj részekben se lesz hiány: Meg megpróbálja bátyját meleg kapcsolatba hajszolni, Quagmire pedig feleségül vesz egy prostituáltat, teljesen véletlenül, szerelemből persze.

Seth MacFarlane sorozata 22 új résszel jelentkezik április 1-jétől a Comedy Central műsorán, aki pedig Griffinéket választja, az kapaszkodjon meg a fotel karfájába, mert ebben az évadban jön a széria 200. epizódja is, amely a szokásosnál is sokkal elborultabb lesz!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*