DK: Megindult a maffiaháború

.

Gréczy Zsolt, a Demokratikus Koalíció szóvivője Fotó: amdala.hu

Azzal, hogy Simcska Lajos testnedvhez hasonlította Orbán Viktort és Bayer Zsoltot, a magyar közvélemény betekintést nyert a keresztény és nemzeti kormányzás mindennapjaiba. Köszönjük az értékes információt.

Ugyanakkor meglepődve értesültünk arról, hogy a Simicska által vezetett médiabirodalom vezetői lelkiismereti okokra hivatkozva mondtak fel. Eddig ugyanis semmi jelét nem adták annak, hogy lenne lelkiismeretük. Ha lett volna, akkor nem szolgálták volna az országpusztító orbáni politikát. Bejelentésük azt jelzi, hogy a vállalhatatlan rezsimet kívánják a jövőben is szolgálni: a nagyobb erőt Orbán, és nem Simicska mögött látják.

A DK álláspontja szerint amit látunk a maffiakormányok napi ügymenete. Időnként elindul a leszámolás a keresztapa és az oligarchák között.

A Demokratikus Koalíció felszólítja a fideszes bűnügyeket eltussoló ügyészséget, hogy ha már mindenki elkezd nyíltan beszélni, indítsa el az eddig visszatartott nyomozásokat, hogy megtudjuk: igaza van-e Simicskának, amikor így beszél Orbán Viktorról.- írta szerkesztőségünknek megküldött közleményében  Gréczy Zsolt szóvivő Demokratikus Koalíció.