Divatminisztert keres az Operettszínház

Imádod a divatot? Kreatív vagy? Megmutatnád a stílusod? Jelentkezz és nyerj!   Téma: Marie Antoinette

Imádod a divatot? Kreatív vagy? Megmutatnád a stílusod? Jelentkezz és nyerj!
Téma: Marie Antoinette

Engedd szabadjára a fantáziád! Mutasd meg, te hogyan képzeled el a divat királynéját! A stílus kötetlen, lehet meghökkentő, formabontó, vagy épp klasszikus.

Bármilyen formában benyújthatod a pályázatod: rajz, inspirációs kép, kollázs, fotó, skicc, vagy akár kész ruha, a lényeg, hogy Marie Antoinette ihlesse.

Március 4-én mutatják be a Marie Antoinette életéből íródott nagyszabású musicalt a Budapesti Operettszínházban. Köztudott, hogy a francia királyné igazi divatikon volt, mindennél jobban szerette a szép ruhákat, ékszereket és mindig kínosan ügyelt a kifogástalan megjelenésére. Halála után évszázadokkal is a divattörténet egyik meghatározó alakjaként tartják számon.  Lévay Szilveszter musical-jének egyik fontos szereplője Marie Antoinette divatminisztere, Rose Bertin, aki hosszú éveken át volt felelős a királyné ruhatáráért.

A zsűri tagjai:

 

Füzér Anni – Jászai Mari-díjas jelmeztervező

Kulcsár Edina, a 2014-es Miss World szépségverseny első udvarhölgye,

Peller Anna és Auksz Éva, színművészek – a színdarab divatminiszterei

Pályaművedet, elérhetőségeiddel együtt 2016. március 30-ig várjuk a sajto@operett.hu e-mail címre, vagy a 1065 Budapest, Nagymező utca 17. postacímre, Erdei-Kiss Éva nevére.

 

A győztes a zsűri szavazatai alapján legjobbnak ítélt pályázat tulajdonosa. A legjobb munkák a színház facebook oldalára is felkerülnek, ahol az internetezők lájkjukkal fejezhetik ki szimpátiájukat. A legtöbb kedvelést kapó pályázó közönségdíjas lesz. A győztes és a közönségdíjas nyereménye 2-2 belépőjegy az előadásra, valamint egy exkluzív kulisszajárás és találkozás az előadás főszereplőivel.