Dér Heni: „Félek dalokat írni”

Minden hétfőn az ország legérdekesebb, legizgalmasabb előadóit ülteti autójába Garami Gábor, aki ezúttal Dér Heni alkalmi sofőrje lehetett a Class Utasban. Hazánk piacvezető rádiójának vadonatúj webes műsorában az énekesnő elárulta, nem ismeretlen számára az anyósülés, mert egy ideje többnyire saját sofőrrel utazik.

 

Hétről hétre sosem hallott érdekességeket tudhatnak meg kedvenceikről a Class FM hallgatói, akik immár nézőként is részesei lehetnek a sztárok mindennapjainak. A Class Utasban hétfőnként az ország legnépszerűbb előadóit faggatja Garami Gábor szakmáról és magánéletről – legutóbb Dér Heni mesélt arról, miért hezitál néha, ha dalszerzésről van szó.

„Most már félek dalokat írni, vagy legalábbis témát meghatározni, mert az előbb vagy utóbb bekövetkezik. Amikor az „Ég veled” című dalt megírtuk, boldog párkapcsolatban éltem, és lám egy évvel később az egyik legaktuálisabb dal lett, amivel valaha találkoztam – most a szívemből szól” – árulta el az énekesnő.

„Meglepve hallottam, hogy Heni leginkább sofőrrel közlekedik, annak ellenére, hogy egyébként remekül vezet, még tolatóradarra sincs szüksége, ellenben velem” – kezdte nevetve Garami, aki az interjú előtt aggódott egy kicsit. „Korán felfigyeltem Henire, aki jó ideje a hazai zenei élet egyik meghatározó szereplője. Nem mondhatnám, hogy olyan jól ismerem, mintha együtt jártunk volna oviba, csak annyit tudtam róla, hogy szókimondó, vagány lány. Azt hittem, ha rosszat kérdezek, túl gyorsan vagy épp túl lassan vezetek, jól kioszt, de szerencsére nem így történt – egy igazán helyes lányt ismertem meg” – tette hozzá a Class FM sztárja.

Hogy miért jár sofőrrel, nyitott-e a kalandokra, és hogy áll az egyéjszakás kapcsolatokkal Dér Heni, kiderül a Class Utas legújabb adásából, amely a leghallgatottabb rádió Facebook oldalán és a www.classfm.hu-n is elérhető.

 

Sztárvendégek, friss ötletek, meglepetések és szokatlan helyzetek – Class Utas minden héten a Class FM Facebook oldalán!