Dave Gahan: A gulyás megnyugtató, olyan mint otthon

Exkluzív interjút adott Dave Gahan a 103.9 Sláger FM műsorvezetőjének, Fehér Mariannak, október 11-én Milánóban. Egy nagyszabású sajtótájékoztatón bejelentették, hogy a Depeche Mode 2017 tavaszán megjelenteti új albumát, mellyel azonnal európai turnéra is indul. A Global Spirit Tour 2017. május 22-én érkezik Budapestre, ahol ezúttal a Groupama Arénában lép fel az együttes.

„Ha Magyarországon járunk, mindig eszem egy jó gulyást. Imádom. Megnyugtató, olyan mint otthon.  Ez jut elsőként eszembe Budapestről” – mondta mosolyogva Dave Gahan, majd hozzátette, a magyarországi rajongók különösen kedvesek számukra. „Nagyon régóta járunk Magyarországra, szeretjük a magyar közönséget, a lelkesedésüket és a kitartásukat. Számomra ez jó érzés, mert velük együtt nőttünk fel, segítettük egymást az őrült dolgokon át, és még mindig itt vagyunk” – tette hozzá az együttes frontembere, aki élete legkeményebb időszakáról is nyíltan vallott.

“Sok évet azzal töltöttem, hogy csak próbáltam átvergődni a dolgokon, csak hogy ne érezzek semmit, de megtanultam magamtól, hogy jobb itt lenni, és éberen tudatában lenni mindannak, ami történik. Az érzések – a jó és a rossz -,  minden változik, de türelmesnek kell lenni, mert ez sohasem azonnal történik meg, sohasem akkor, amikor szeretnéd; legalábbis én így tapasztalom, de ha nem vagyok éber, akkor lemaradok róla” – fejezte be Dave Gahan.

“Büszke vagyok rá, hogy a 103.9 Sláger FM lett a magyarországi koncert rádiós partnere. Tekintve, hogy már 11 évesen ott voltam a budapesti Depeche Mode koncerten. Mondhatom, hogy igazán nagy élmény volt találkozni és beszélgetni Dave Gahannel, aki kedves volt és közvetlen, úgy éreztem igazán őszintén beszél mind a zenélésről, mind pedig élete nehezebb pillanatairól” – mondta a Sláger FM műsorvezetője.

 

A teljes exkluzív interjút szombaton (október 29-én) 20 és 21 óra között a rendhagyó Sláger Party című műsorban hallhatják a 103.9 Sláger Fm hallgatói, és a koncert előtt természetesen jegyeket is nyerhetnek nálunk a rajongók.” – fejezte be Fehér Mariann.