Radics Gigi oszlopnak ütközött, mert visszanézett Emiliora

A Sláger Reggel adásában vendégként volt jelent Emilio, Radics Gigi, és DR. BRS. Látogatásuk oka a trió legújabb közös produkciójának premierje volt. Emilio egykori Ne nézz vissza rám című dalát gondolták újra, és bújtatták vadonatúj köntösbe.

Az elmúlt hónapok kemény munkájának gyümölcse Emilio egyik legnépszerűbb számának, a Ne nézz vissza rám-nak újrakomponált változata. A feldolgozás létrejöttében segítségére volt az egyik legjobb magyar dalfeldolgozásokért felelős dj producer, Béres Attila (művésznevén DR. BRS), illetve Radics Gigi aranytorkú énekesnő.

A Sláger FM hallgatóinak Emilio bevallotta, nem véletlen alakult így a triász: „Attikával gyerekkorunk óta nagyon jóban vagyunk, a bátyja volt az én legjobb barátom, Gigit pedig egészen kicsi kora óta ismerem. Már akkor is nagyon tehetséges volt!” Hozzátette, miután felkereste a két előadót, mindketten szinte azonnal rábólintottak az ötletre.

„Kicsi korom óta nagy Emilio rajongó vagyok. 8 éves lehettem, amikor az unokatestvérem ballagására összegyűlt a család. A szomszédos épületben Emilio énekelt egy másik ballagási ceremónián, én pedig természetesen kiszaladtam, hogy meglessem. Édesanyám kis idő elteltével utánam jött, hogy illendő lenne visszamenni a családi társaságba, engem viszont annyira érdekelt, mit csinál Emil, hogy hátrafelé tekintve indultam el, így nekisétáltam egy oszlopnak. Hiába énekelte, hogy ne nézz vissza rám – idézett fel nevetve egy kedves emléket Gigi.

A dal hatalmasat robbant az interneten: kevesebb, mint 24 óra alatt már több mint 105 ezer megtekintésnél jár. Ütemes, modern stílusú alapjának köszönhetően nagy eséllyel találkozhatunk vele bulik lejátszási listáján.

Épp ideje volt már, hogy Emilio előrukkoljon valamivel, hiszen kislánya már majdnem megfosztotta képzeletbeli koronájától: Vivike saját videoklipje június 21-én jelent meg, azóta pedig már több mint 800 ezer megtekintésnek örvend. A klipek a Sláger TV YouTube csatornáján megtekinthetők.