Csajozási tanácsokat adott öccsének Puskás Peti

puskas_dani_kissorsi_classA The Biebers lett a hét legjobb magyar előadója a Class FM-en. Puskás Dani, az együttes alapító tagja testvérével, Puskás Petivel való kapcsolatáról, csajozási szokásaikról és az együttes tagjairól is mesélt a leghallgatottabb rádió stúdiójában. Dani azt is elárulta Kiss Orsinak, miért Justin Biebert választották a névadójuknak.

 

A The Biebers hazánk népszerű popegyüttese, a csapatnak olyan számokat köszönhetünk, mint a Stay, a Sorry vagy éppen a Rythm of Joy, ami a nyár egyik legvagányabb hazai slágere. Puskás Dani a Class40-ben elmesélte, miért éppen Justin Bieberről nevezték el a csapatot. „Egy ütős nevet szerettünk volna kitalálni magunknak, ami a Beatleshez és a Rolling Stoneshoz hasonlóan a The névelővel kezdődik. Azért választottuk Justin Biebert, mert napjaink egyik legnagyobb popikonja, akit vagy imádnak, vagy utálnak az emberek, és úgy gondoltuk, egy ilyen megosztó név jó indulás lehet. Titkon persze abban is reménykedtünk, hogy ha az interneten rákeresnek Justin Bieberre, a böngésző talán a mi együttesünket is ajánlja.” – mesélte nevetve Kiss Orsinak.

Dani a testvérével való kapcsolatáról is őszintén beszélt a műsorban. „Régebben nem voltunk annyira jó tesók, ami nem meglepő, hiszen 9 év korkülönbség van köztünk. Kiskoromban folyamatosan a hátán ugráltam tanulás közben, amikor pedig a lázadó korszakomba léptem, ő már régen dolgozott. Később a zenei pályafutásom megkezdésével párhuzamosan egyre jobb lett a kapcsolatunk. Peti bíztatására végeztem el a DJ tanfolyamot és lettem zenei producer is. Mióta pedig együtt dolgozunk a Biebersben, kimondottan jó barátságban vagyunk” – árulta el Puskás Dani.

Testvére korábban a csajozásban is próbált segíteni neki. „Peti nagyon örült, amikor 16 lettem, és végre a lányokról is lehetett velem beszélgetni. Mint nagy csajozós, persze rögtön megpróbált a kisöccsének tanácsokat adni. Ma már abszolút nem szól bele, hogy kit választok.”-– mesélte Dani.

Kiss Orsi nagyon élvezte a Puskás Danival való beszélgetést. „Peti és Dani le sem tagadhatnák, hogy testvérek, annyira hasonlítanak egymásra külsőre és stílusban is. Még a szófordulataik is azonosak, sőt megegyeznek a gesztusaik és a mimikájuk is. Mindketten nagyon tehetséges zenészek, csak annyit üzenek nekik, hogy Hajrá Biebers!” – mondta nevetve a csinos műsorvezető.

Miért tartották titokban kilétüket az együttes tagjai? Mit gondolnak valójában Justin Bieber tehetségéről? Sok más mellett ez is kiderül szeptember 28-án, vasárnap 17:00-kor a Class40-ben, ahol az exkluzív interjú mellett hallhatóak lesznek a legnagyobb népszerűségnek örvendő hazai és világslágerek is.