Civilek egy új pályán!

A Spicc Stúdió a Gödör KlubbanMűfajok izgalmas találkozását ígéri a Gödör Klub hét éve működő táncstúdiója, a Spicc, amely október 5-én 20 órától új helyszínen fogadja közönségét. A Central Passage első emeletén található Spicc Stúdió első rendezvénye Grecsó Zoltán táncperformansza és a Dancer in the Art összművészeti produkció.

A Spicc ettől a naptól kezdve nemcsak kortárs táncstúdió és játszóhely, hanem ökokávézó is. A nagy népszerűségnek örvendő Szatyorbolttal közösen üzemeltetett kávézó elismert kistermelők organikus gazdálkodásából vásárolt alapanyagaiból készített salátákat, szendvicseket, süteményeket, italokat kínál.

A nyitó napon a táncórák tanárainak majd mindegyike színpadra lép, az ANEZ zenekar erre az alkalomra írt dalaira Frenák Pál táncosai, Jantner Emese és Feicht Zoltán, valamint az Union DLC vezetője, Mészáros Gergely és a háromszoros karate világbajnok break táncos, Szénási Gergely Zoltán ad ízelítőt tudásából.

A Spicc Stúdió tervei között rendszeres kortárs tánc- és színházi előadások, felolvasóestek és zenei performanszok szerepelnek, szerdánként folytatja produkcióját a Villany Leó Improvizatív Táncszínház is.

Október 5-én 12 órától szép sorjában ingyenes bemutató órákra várja az érdeklődőket Jantner Emese, Feicht Zoltán, Újvári Milán, Grecsó Zoltán, Mészáros Gergő, É. Nagy Zsófia és Mogyorósy Krisztina. A kortárs tánc, a hip-hop, a jóga, pilates és body art szerelmesei tehát egyaránt megtalálhatják a kedvükre valót. Egy kattintás, és megtalálhatóak a Spicc programjai is: https://www.facebook.com/spiccstudio

H. G. M.

MTI Fotó: Szigetváry Zsolt