Cee Lo Green: Minden nap ajándék az élettől

cee_lo_garami_gaborCee Lo Green ötszörös Grammy-díjas amerikai ikon, karizmatikus előadó, tehetséges dalszerző, kivételes hangú énekes, kreatív producer és filmcsillag. Dalaival meghódította a slágerlistákat, zenéit milliók imádják, dalait hazánk leghallgatottabb rádiója is gyakran játssza. Garami Gábor, a Class FM népszerű műsorvezetője vasárnap Cee Lo Greennel beszélget a Class 40-ben a sztár mindennapjairól, karrierjéről, napjaink tehetségkutató műsorairól.

 

Garami Gábor hétről-hétre teljesíti a rádióhallgatók kéréseit, gyakran a legnagyobb sztárokkal készít exkluzív interjút. A zenerajongó műsorvezető vasárnap napjaink egyik legkarizmatikusabb előadójával, Cee Lo Greennel beszélget. A világsztár az interjúban őszintén vall arról, hogy számára minden nap ajándék az élettől.

Májusban lettem 39 éves, de 40-nek érzem magam” – kezdte viccelődve a kivételes hangú énekes, akinek nemrég volt a születésnapja.  „Nem zavar az idő múlása, nincs rajtam nyomás, fiatalabbnak érzem magam, mint valaha. Aktív vagyok, a zene hihetetlenül motivál, azzal foglalkozom, amit szeretek, így számomra minden nap  ünnep. A munkámnak köszönhetően rengeteget utazom, és Budapest egyszerűen gyönyörű, az  is egy ajándék, hogy itt lehetek, akárcsak minden egyes nap az élettől” – tette hozzá Cee Lo Green. aki természetesen zenéről is beszélgetett Garami Gáborral.

Cee Lo keményen méltatta napjaink népszerű tehetségkutatóit, annak ellenére, hogy nem olyan régen még ő is zsűritag volt az egyik szuperprodukcióban.

Nem akarom látni, hogy kreált sztár lesz valakiből: ne bontogasd a szárnyaidat, hanem legyenek meg a szárnyaid, mire kiállsz a színpadra! Hiányzik az elemi ösztön, az őstehetség, hogy amikor valaki fellép a pódiumra azt mondhassam, wow, ezt akarom látni, nem pedig azt, hogy mennyit fejlődtél, lépésről lépésre, mint egy kisbaba” – mondta az egykori Voice zsűritag.

Ha kíváncsi a Cee Lo Green-nel készült teljes interjúra, ne hagyja ki vasárnap 17 órától a Class40 műsorát. A teljes interjút az adás után bárki visszahallgathatja a Class FM weboldalán, a www.classfm.hu oldalon.