ByeAlex: Végre pihenés

ByeAlex, azaz Márta Alex az előkelő 10. helyen zárt az Eurovíziós Dalfesztiválon. A fiatal előadó ezzel csattanos választ adott az őt érő kritikákra, amelyek itthoni győzelmét követően sokáig fűtötték a hazai sajtót. Alex hazatérése után az MTVA székházában válaszolt a sajtó kérdéseire.

ByeAlex

ByeAlex

A malmői hős szokásos szerelésében, sapkában és nagy, fekete-keretes szemüvegében érkezett. Türelmesen fogadta a kérdéseket, bár saját elmondása szerint még mindig nagyon fáradt, mivel az utóbbi néhány napban gyakorlatilag nem aludt rendesen. Egy kisebb betegséggel is küzdött, de az produkcióját nem befolyásolta.

A dalversennyel kapcsolatban Alex elmondta, teljesen egyetért a végeredménnyel, neki is a dánok tetszettek a legjobban. Saját dalára is nagyon büszke azonban, amely után több ország is komoly érdeklődést mutat. Alex kiemelte: nagyon örül a németektől kapott 12 pontnak, de leginkább annak, hogy 15 országból szavaztak rájuk.

A jövőre nézve már megvannak a tervek, hiszen a fiatal énekessel nagyon sok dolog történt az elmúlt 2 és fél hónapban, amit természetesen szeretne majd dalokban feldolgozni. Ehhez azonban idő kell, és most a pihenésé a főszerep – szögezte le.

Az őt érő kritikus hangokkal kapcsolatban Alex elmondta, nem értette őket, hiszen az egyetlen “bűne”, hogy írt egy dalt, amivel nyert, és sokaknak tetszik. Köszönhetően viszont a kritikáknak sokkal jobban összeszedte magát, és megpróbálta magát nagyon “odatenni”.

Remek helyezését nem tudta igazán megünnepelni Malmőben, mivel nagyon fáradt volt, és szinte azonnal elhagyta a helyszínt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*