ByeAlex pofán verné magát néhány dala miatt

ByeAlex két éve robbant be a köztudatba, amikor „Kedvesem” című dalával ő képviselte hazánkat az Eurovíziós Dalfesztiválon. Azóta több szerzeménye is slágerlistás lett, néhány hónapja ráadásul pikáns témájú könyvével is a reflektorfénybe került. Ezúttal a Class FM stúdiójában vendégeskedett, ahol barátokról és rajongókról mesélt Kiss Orsinak, illetve egy egészen meglepő vallomást is tett eddigi munkásságával kapcsolatban. A Class Magyarok vasárnapi adásában még jobban megismerhetjük a fiatal és különc előadót.

 

Március 15-én ByeAlex lesz Kiss Orsi vendége a Class Magyarok műsorában. Az előadó meglepően önkritikusan és őszintén válaszolt a csinos műsorvezető kérdéseire.

Nem érzem jól magam, ha sok idegen ember van körülöttem. Ez azért furcsa, mert a koncerteken ez történik, de ott más a hangulatom. Ha valakivel óriási partit szeretnél csapni, akkor nem én vagyok a barátod, velem inkább vacsorázni és beszélgetni lehet – árulta el az extravagáns előadó, aki hozzátette, hogy rajongói sokszor félreismerik. „Inkább antiszociálisnak tartom magam, mint a társaság középpontjának. A Kedvesemből az a benyomás alakult ki az emberekben, hogy közvetlen és aranyos ember vagyok, pedig nem mindig: sokszor kifejezetten bunkónak tartanak a barátaim.”

 

Az énekes azt azonban nagyon fontosnak tartja, hogy közönségével szorosabb kapcsolatot ápoljon. „A közönségem tagjai olyanok, mint én, az fogja meg őket, ami engem is. Nincsenek fölösleges kérdéseik és nem úgy kezelnek, mint egy celebet a tévéből – egész egyszerűen képesek a zenémet alkotásként és a helyén kezelni.”

 

Kiss Orsi a dalairól is kérdezte ByeAlexet, aki megdöbbentő dolgokat árult el, Láttamoztam című szerzeményéről például kifejezetten kritikusan beszélt. „Úgy érzem, mellé lőttem a hangszereléssel, legszívesebben pofán verném magam, amikor hallgatom. Negédes és irritáló, de azt látom, hogy a közönség igényli ezt a dalt.” – magyarázta az énekes, aki bevallotta, nem igazán jellemző rá ez a lelkiállapot. „Nem vagyok egy pozitív hangulatú ember, valamiért ösztönösen utálom a vidám zenét is, pedig vannak ilyen dalaim. Tudok szórakoztató lenni, azonban most nem szórakoztatni akarok, hanem inkább elgondolkodtatni.”

 

Mit gondolt ByeAlex a barátairól? Celebnek érzi-e magát, vagy sem? Mik a tervei a jövőre nézve? Március 15-én este 22 órától a Class Magyarok című műsorban az összes kérdésre választ kaphatnak hazánk kedvenc rádiójának hallgatói.