Bombanőként feszít új klipjében Tóth Gabi

Dobogós az amerikai indie és pop rock zenét játszó OneRepublic, miközben a hosszú szünet után visszatért Earth, Wind & Fire biztosan tartja helyét a Class40 mezőnyében. A közelmúltban debütált Tóth Gabi új dala is a leghallgatottabb rádió slágerlistáján. 

 

Indie, rock és pop elemeit ötvöző világsikert hozott létre az amerikai OneRepublic. Az idén tízéves banda már debütáló kislemezével megalapozta a renoméját, az Apologize ugyanis Timbaland figyelmét is felkeltette, és az egész világ körül, így hazánkban is a listák élére tört. Azóta az öt coloradói srác már a harmadik nagylemeznél jár, legújabb szerzeményük a rádiók nagy kedvence. A Counting Stars megállíthatatlan a Class FM-en is, ahol a héten a második helyet szerezte meg.

 

Huszonegy stúdióalbum, tizennégy jelenlegi és több tucat korábbi tag, számos Grammy- és American Music Awards nyertese – aligha akad olyan élő ember, aki ne ismerné legalább hallomásból az Earth Wind & Fire-t. A zenekar az R&B-től a jazzen át a disco-ig számos stílusban bizonyított, legújabb albumuk, a nyolc év szünet után idén megjelent Now, Then & Forever pedig a korai funk-időszakhoz nyúlik vissza. A korong első kislemeze, a My Promise hazánk mérvadó listájának tizenhatodik helyén forog.

 

Tóth Gabi nem csak hangját eresztette szabadjára legújabb klipjében! Az énekesnő videójában hol kombinében, hol mélyen dekoltált estélyiben mutatkozik, sőt, egy jelenet erejéig a keblei is majdnem fedetlenek maradnak. Gabi a videoklipben párjával, Robival táncol, és elmondása szerint rengeteget gyakorolt a forgatásra. Az erotikus képek mögött az énekesnő acélerős hangja és szakmai tehetsége is kibontakozik. A Sors a múlt héten debütált, azóta pedig a Class40 huszonnyolcadik helyéig tornászta fel magát.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*