Bódis Ricskó a 16. helyről indul holnap

Szikrázó napsütés köszöntötte ma reggel az aragoni paddock lakóit. Az Európa Bajnokság fiatal tehetségei nagy érdeklődéssel figyelték a nagyok edzéseit és egyre izgatottabban várták, hogy elkezdődjön számukra is az idei első időmérő. 13:30 órakor szinte egyszerre tódultak a pályára azzal a céllal, hogy javítsanak korábbi idejükön és minél előkelőbb rajthelyet szerezzenek meg.
bodis_ricsiBódis Ricskó egy rövid boxkiállástól eltekintve végig a pályán töltötte az edzésidőt. 12 kört teljesített és tegnapi legjobb idején 1 másodpercet javított. A mezőny többi versenyzője is gyorsult, így az elért 2:27:727-es idővel a 16. helyre kvalifikálta magát a holnapi versenyen. Az első pole pozíciót egy spanyol versenyző, Albert Arenas szerezte meg.
Bódis Richárd:
Egyik szemem sír, mert jobb eredményre számítottam az időmérőn, a másik nevet, hogy állandó versenyző lehetek ebben a mezőnyben. Nem sikerült felvennem a ritmust, ahogy terveztem és túlságosan is görcsösen akartam a jó köridőt. Sokat kell még tanulnom, és kész vagyok mindent megtenni ezért. Holnap egy jó versenyre számítok és remélem sikerül az első tíz között végezni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*