Bódis Richárd:-Iszonyatosan boldog vagyok!

Bódis Ricsi még pénteken a szabadedzés után eltökélten kijelentette, hogy az időmérőn mindenképpen szeretne előrébb végezni, ami által nagyobb az esély arra, hogy a rajt után nem ragad be és kimarad az adok-kapokból, hiszen nagyon sokan vannak a mezőnyben.
A 13:30 órakor kezdődő időmérő alatt ugyan erősen felhős volt az ég, de végig száraz aszfalton teljesítették az újoncok a tréninget. Ricsiék állítottak kicsit a futóművön, majd friss gumikkal tért vissza a pályára és folyamatosan gyorsult. Még az utolsó körében is javított, így az 1:59:289-es köridővel a 6. helyen végzett, ami holnapi versenyen a 2. sorból való indulást jelenti számára.
Bódis Richárd:-Iszonyatosan boldog vagyok. Sikerült teljesítenem a kitűzött célt. Még tegnap este lefekvés előtt is a pálya vonalvezetését tanulmányoztam és nagyon sok hasznos információt kaptam Talmácsi Gábortól, aki jól ismeri a pálya csínját-bínját. Nagyon köszönöm a szerelőm, Vargha Balázs munkáját is, akivel kezdünk eljutni odáig, hogy fél szavakból is megértjük egymást. Egyre jobban tetszik a pálya, főleg a technikásabb része, és büszkeséggel tölt el, hogy itt versenyezhetek én is. Remélem, holnap sikerül egy jó eredményt elérnem és még szebbé tennem majd az asseni emlékeimet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*