Bocsi újra az éterben

mozsi_gabor_photo-1Két év és egy hónap kihagyás után, október elsején újra az éterben hallható a hazai reggeli rádiózás legnagyobb mikrofonmágusa, Bochkor Gábor. A rádiós – István Dániel és Pordán Petra – társaságában, a 89,5 Music FM reggeli műsorában, az Önindítóban ébreszti majd a hallgatókat.

Futótűzként terjedt a híre a közösségi oldalakon, hogy Bochkor Gábor a Music FM reggeli műsorában visszatér a rádiózáshoz. Első munkanapján pedig egy kisebb rajongótábor várta őt hajnalban, a rádió épülete előtt. „Fantasztikus érzés egyrészt, hogy rádiósként ennyire elevenen élek még a hallgatók szívében, másrészt hogy újra a mikrofon mögé ülhettem” – mesélte Bocsi, aki azt sem tagadta, hogy nagyon hiányzott már neki a reggeli rádiózás. „Az utóbbi napokban többször bejártam a stúdióba „visszaszokni”, de ez igazából pillanatok műve volt, hisz Petrával könnyű együtt dolgozni, Danival pedig korábban hosszú ideig dolgoztunk egy rádióban” – tette hozzá.

„Gábor érkezésével bizonyára valamelyest formálódik majd az Önindító, de alapvető nagy változásokat nem tervezünk, hisz’ korábban is jól működött ez a műsor” – mondta Kiss Anikó, a rádió vezérigazgatója. „Egy-két új rovat azonban majd színesíti az adást, így például visszatér az éterbe a Tucc hunul című játék, ami korábban évekig szórakoztatta a hallgatókat, és persze Bocsiékat is” – avatott be a részletek be a rádió vezetője.

„Persze nem csak a régi hallgatókat akarjuk visszaédesgetni, de új „fülekre” is számítunk. Egy már biztosan van, hisz’ elsős lányom osztálytársa már többször említette: nagyon várja, hogy Bochkor Nóri apukáját hallgathassa a rádióban” – mondta nevetve a reggeli rádiózás műfajának alapvetése.