Beleznay Endre “beteget jelent”

Kihívója akadt Dr. Tóthnak

2015. január 17-én este 21 órától debütál “A Doktor” című sorozat a FIX TV képernyőjén

Az RTL Klub “orvosos” műsoránál korábban készült, ám adásba csak most kerülő sorozat célja, hogy életszerűen közelebb hozza a beteget az orvoshoz és csökkentse a két tábor közötti érezhető feszültséget széleskörű tájékoztatással és ügyesen eszközölt humorral – utóbbiról Beleznay Endre színész, komikus gondoskodik. 

Az adások Dr. Szegheő Péter szakértő útmutatásával egy-egy kiemelt témát dolgoznak fel közérthető módon annak érdekében, hogy az esetleg sokakat sújtó betegségek tünetei és annak kezelése minél szélesebb körben váljon ismertté. 

Az ötlet egyébként nem új, ez a formátum az amerikai tévékben meglehetősen nagy siker: Mehmet Oz szívsebész vezeti a róla elnevezett The Doctor Oz Show-t, aki olyan általános problémákkal foglalkozik, amikkel bárki találkozhat.

“A Doktor” sorozat első adásában az időjárás változásairól, a globális felmelegedés környezetünkre gyakorolt hatásairól lesz szó. Ezek a változások kihatnak a szervezetünkre, így fontos tudnunk, hogy hogyan és miért érinthetnek minket a napjainkban mind gyakoribb frontok. 

“A Doktor” hetente avatja be a nézőket újabb és újabb egészségügyi témákba.