Bedák 7. az európai ranglistán

Szombaton Szeghalomra figyel a magyar bokszrajongó társadalom, ugyanis a Ferobox Event újabb ökölvívó gálát rendez, ahol az európai ranglistán rögtön hetedik helyen debütáló Bedák Zsolt is a kötelek közé lép.

Az egykor világbajnoki címmeccset vívó Bedák Zsolt közel hároméves kihagyása után két fehérorosz ellenfelét is legyőzte idén, ezzel pedig újra feltűnt a kispehelysúly európai ranglistáján, ráadásul rögtön a hetedik helyen. Ez egy újabb pozitív visszajelzés azzal kapcsolatban, hogy Rácz Félix és Bertók Róbert segítségével hamarosan ismét komoly címmeccset vívhat az egyik, ha nem a legjobb jelenlegi magyar profi ökölvívó.

Előtte azonban folytatnia kell megkezdett sorozatát a nicaraguai Michael Isaac Carrero Corrales ellen egy hatmenetes meccsen a szeghalmi közönség, illetve a Sport Televízió nézői előtt. Szintén dél-amerikai ellenfelet kapott a nagyváltósúlyú Kovács „Vipera” Attila is Santos Ubin Medrano Jarquin személyében, aki a legutóbbi szerepléséhez hasonlóan ezúttal is megpróbálja idő előtt befejezni hatmenetes mérkőzését.

Akik ott voltak májusban Kecskeméten, biztos nem felejtették el a profik között bemutatkozó Baranyi Richárdot és a közönség kedvenc Nagy ’Lütyő’ Imre látványos győzelmeit. Szombaton már a Sport Televízió nézői is megismerkedhetnek a két tehetséggel. Baranyi druszája, Bakó Richárd, míg ’Lütyő’ Oroszi Zoltán ellen lép a szorítóba .

A gálát tehát nem csak a szeghalmi közönség nézheti meg, ugyanis a Sport Televízió ezúttal is élőben közvetíti a Ferobox Event sporteseményét, szombat 20.00 órától.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*