Balsai Móni: frászban voltam

„Rég izgultam ennyire, de legközelebb már sokkal lazább lennék” – mesélte Balsai Móni, a Készhelyzet legújabb „áldozata”, aki a Comedy Central műsorában keveredett pikáns szituációba. A színésznő nem tagadja, rettentően görcsölt élete első improvizációs kísérlete előtt.

balsai_moni

Végignéztem magamon és azt hittem, Britney Spears vagyok, aki valami botrányt csinált és ezért most vezekelnie kell” – elevenítette fel nevetve a színésznő. A Készhelyzetben a műsorvezető Hajós András minden héten ismert embereket kever nehéz helyzetbe, Móni pedig diáklányos ruházatban találta magát a stúdióban. „Az improvizáció számomra egy teljesen új és szokatlan műfaj. Nagy frászban voltam, rég izgultam ennyire. Mire felfogod, hogy mi is történik körülötted, már réges-régen reagálni kellett volna, legközelebb már könnyedebben venném a dolgokat. Bármikor szívesen alámerülnék újra az improvizációba” – mondta Balsai Móni, akinek szüksége is volt a lazaságra, hiszen egy babysittert alakított, akinek a pasija munka közben különböző berendezési tárgyakból bukkan fel.

Számomra mindegy, hogy cuki lányt játszom, vagy hideg-rideg nőszemélyt, netán egy démont. A lényeg az, hogy legyen szélsőséges a karakter, igazi egyéniség, az a kihívás” – magyarázta Balsai Móni.

 

A Készhelyzet első évadjának utolsó epizódjában akasztják a hóhért és maga a műsorvezető, Hajós András is megkapja a magáét. Bohócruhában lépett be a szerepébe, a Grund Színház beépített színészei pedig egy pillanatra sem bántak vele kesztyűs kézzel.

 

Készhelyzet, hétfőn este 21:30-tól a Comedy Central műsorán. Figyelem, idén ez az utolsó!