Balaton7

Indul  a Balaton7 kampány, kedvezőek az előszezoni vendégforgalmi  adatok.

A  Magyar Turizmus Zrt. 2013-ban ötödik alkalommal szervezi meg a Balaton7  elnevezésű kampányát, melynek keretében a Balaton  régió nyújtotta előszezoni lehetőségekre, kedvezményes ajánlatokra hívják fel a  figyelmet: fesztiválokra, rendezvényekre, múzeumlátogatásokra és különböző aktív  programokra invitálják az érdeklődőket, május 10. és 20. között.

A  tavaszi időszakban az aktívturizmus áll az MT Zrt. belföldi kommunikációjának  középpontjában az „Ébredés” hívószó köré csoportosítva az ajánlatokat. Ehhez  igazodva a tíznapos akció keretén belül fogja egy csokorba és népszerűsíti a  régió aktív programkínálatát, a kedvezményes ajánlatokat és szálláslehetőségeket  az MT Zrt. Balatoni Regionális Marketing Igazgatósága.

Aki  ellátogat a pünkösdi ünnepek hetében a Balatonhoz, számos programon kedvezményes áron vehet részt,  meglesheti a csillagok titkait, megismerheti a középkori várak varázsát,  hangulatos pincepartin vehet részt, kalandparkba látogathat, sőt a helyi  éttermekben megkóstolhatja a régió 6 borvidékének kiváló borait is. Az aktív  időtöltés kedvelőinek szakvezetett túrákat, sétarepülést, vagy akár  vitorlás és  kerékpáros lehetőségeket is kínál programsorozat.

A  Balaton7 kampány, amely a  Balatoni Nyár előszobája  nagyszerűen érzékelteti azt a gondolatot, hogy a Balatonnál egész évben, így  tavasszal is számos program és kitűnő szálláslehetőségek várják a vendégeket.

Összesen 65 szálláshely és 16 étterem  jelentkezett a Balatoni RMI felhívására. A szálláshelyek minimum 20%-os kedvezményt  adnak, míg az éttermek egységesen 10% kedvezményt  biztosítanak minden vendégüknek,  akik a Balaton7 ideje alatt, meghatározott időben keresik fel az éttermet,  továbbá +10%-os kedvezményt biztosítanak azoknak a vendégeknek, akik valamely, a  Balaton7-hez csatlakozott szálláshelyen szálltak meg.

A  kedvezményes ajánlatok az www.itthon.hu/balaton oldalon találhatóak.

Indul a Balaton7 kampány, kedvezőek az előszezoni vendégforgalmi adatok

Indul a Balaton7 kampány, kedvezőek az előszezoni vendégforgalmi adatok

Idén  is lesz Balaton-mix kedvezmény. A Balaton Mix a Balatoni Hajózási Zrt. és  a MÁV-Start Zrt. közös, szezonális menetjegy terméke, felnőtt, gyermek, családi,  csoportos kategóriában, érvényessége szerint két típusban: három napból 1  kiválasztott, vagy hét napból két kiválasztott napon korlátlan utazást tesz  lehetővé mindkét társaság megfelelő, menetrend szerinti járatain. A A Balaton  körüli vasútvonalakra és a Balatoni Hajózási Zrt. menetrend szerinti járataira  szóló Balaton Mix jeggyel bejárhatják a magyar tengert és környékét, akár kerékpárral is. A Balaton Mix jegy  minden eddiginél több kedvezményt nyújt utasainak:

  • 50%   alkalmi menettérti kedvezmény vehető igénybe a Balatonhoz való   utazáshoz,
  • díjmentes   kerékpárjegy váltható (külön szabályok szerint),
  • a   jegy egy teljes nappal tovább használható díjmentes utazásra a Balaton7   rendezvény idején (2013.   május 10-20.)

A  rendezvénysorozatról, illetve a kedvezményes ajánlatokról további információk  olvashatók az alábbi linken: www.itthon.hu/balaton.

A KSH  ma publikált adatai szerint – az idei hosszú hétvégéket is érintő kedvezőtlen  időjárási viszonyok ellenére – kedvező tendencia mutatkozik a Balaton régió  előszezoni vendégforgalmában, ami bizakodásra ad okot a főszezon forgalmára  nézve is. 2013 első negyedévében 5,5%-kal emelkedett a régió kereskedelmi  szálláshelyein regisztrált vendégéjszakák száma (a külföldi vendégek által  eltöltött vendégéjszakák száma 6,8%-kal nőtt, a belföldi vendégéjszakák  tekintetében 4,7%-os a növekedés) az előző év azonos időszakához  képest.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*