Bajnokok helyett bajnok

solo Nagy SandorBár mindketten nagyon készültek, végül Bedák Zsolt (19-1-0, 7 KO/TKO) és Kovács „Vipera” Attila (31-4-0, 19 KO/TKO) sem lép szorítóba betegség miatt november 16-án Szentesen, a Ferobox Event profi bokszgáláján. Jó hír viszont, hogy helyettük ismét szerepelni fog a cirkálósúly magyar bajnoka, Nagy Sándor (10-0-0, 10 KO/TKO).

Bedák nemrég még arról beszélt, hogy Erdei Zsolttal nagyon keményen készülnek a szentesi gálára, de végül egy megfázás megakadályozta a ringbe lépését –bár ő így is szorítóba lépett volna- a Ferobox menedzsmentje inkább nem kockáztatja sportolója testi épségét.

Ugyanígy járt „Vipera” is, (aki egy vírust szedett össze) és a nagyváltósúly friss magyar bajnokaként szerette volna megmutatni, hogy végleg visszatért régi formája.

A gála színvonala azonban továbbra is garantált, hiszen egy másik magyar bajnok, a veretlen Nagy Sándor lép így szorítóba Hegyes Péter (6-8-0, 2KO/TKO) ellen egy hatmenetes cirkálósúlyú mérkőzésen. Bár Hegyes rekordja első ránézésre nem tűnik túl veretesnek, az többet mond, hogy júniusban Marino Golesszel megküzdhetett a WBF nemzetközi övéért, de végül vereséget szenvedett.

A gálán egyébként a kötelek közé lép és bemutatkozik a profik között Perutek János, valamint egymás ellen húz kesztyűt Bozai Gyula (11-6-1, 8 KO/TKO) és Faur Csaba (6-2-2, 2 KO/TKO). Rajtuk kívül a szentesi közönség kedvenc, Nagy „Lütyő” Imre (7-3-0, 3 KO), a veretlen középsúlyú Nagy Lajos Márk (15-0-0, 9 KO/TKO), is bokszolni fog. Végül, de nem utolsó sorban, az est főmérkőzésén a Robert Stieglitz ellen készülő Kelemen Balázs (18-0-0, 12 KO/TKO) és Baran Attila (13-7-0, 7 KO/TKO) küzd meg egymással a nagyközépsúlyú magyar bajnoki övért a Sport Televízió kamerái előtt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*